KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD
KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

Raadsvergadering

05 oktober 2018 14:43

De vergadering wordt geopend door de burgemeester. De burgemeester heeft een favoriete columniste Louise Fresco, NRC. Zij schrijft een opiniestuk over vertrouwen en wantrouwen. De wereld is zo ontwikkeld wat is er nog waar? Ga uit van vertrouwen en niet van wantrouwen. Na te lezen: NRC 24 september 2018.

Lees meer

Respect?....Wat is dat eigenlijk?

14 september 2018 12:02

Volgens mij is dat iets wat velen niet meer kennen. Wij, bewoners en handelaars van Stad in Hamont hebben wekelijks, al dan niet dagelijks te maken met respectloze taferelen. Wat verstaan we hieronder?

Lees meer

Haventerminal Budel-Dorplein

14 september 2018 12:02

Maandag 20 augustus was er in de Schakel een inloopavond rondom de plannen voor de haventerminal. Een wending in de oorspronkelijke plannen van de containerterminal naar een distributiecentrum met een gebouw van ca. 18.000 m2 als eindplaatje.

Lees meer

Sluipverkeer A2 neemt weer toe

14 september 2018 12:01

Je merkt het meteen. De schoolvakanties zijn voorbij en het sluipverkeer in en rond Maarheeze neemt weer hand over hand toe. Vooral in de ochtendspits is het af en toe weer ouderwets druk. Sluipverkeer is een heel hardnekkig iets. Borden alleen zullen het gedrag van weggebruikers niet echt veranderen.

Lees meer

Engelen: in België bestaan ze nog!

06 juli 2018 12:03

Ja, ik weet het zeker, want ik heb er afgelopen zondag maar liefst 6 ontmoet! Ze hadden de Belgische nationaliteit en ik kwam ze tegen op de Cartierheide bij Hapert. Drie vrouwelijke en drie van het mannelijke geslacht. Het waren écht “engelen” en ze kwamen als geroepen!

Lees meer