KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

Recht op antwoord

19 maart 2015 14:11

Je leest de laatste tijd heel wat artikels over het Umojaproject en dikwijls worden we gevraagd of we weer teruggaan naar Tanzania in april.  Wij willen langs deze weg onze sympthisanten vertellen dat wij geen deel meer uitmaken van Umoja omdat we ons gedistancieerd hebben van Henny Schuurmans omwille...

Lees meer

Wat niet moet is overlast door hondenpoep

06 maart 2015 11:00

De werkgroep Openbare Ruimte van de Dorpsraad Maarheeze krijgt regelmatig klachten van niet-hondenbezitters over de vele achtergelaten boodschappen van het hondenras op de gemeentelijke grasstroken, bermen, parkjes en trapveldjes.

Lees meer

Hoe verder na het Hof van Cranendonck?

06 maart 2015 10:59

Enige maanden geleden werden wij overrompeld. De initiatiefnemer van Hof van Cranendonck maakte abrupt een einde aan dit project. Iedereen was verrast. Sommigen aangenaam, sommigen onaangenaam. Intussen ontaardt de scheiding in een vechtscheiding. Dat is jammer voor alle partijen. Duidelijk is wel dat...

Lees meer

Overlast stilstaande trein

26 februari 2015 11:56

Op slechts 25 meter van ons huis staat een trein gedurende 40 minuten van elk uur met draaiende motor stil. Dit gaat vanaf 05.20 uur tot 's avonds laat, de gehele dag door. Het is niet alleen verspilling van dieselolie maar ook het lawaai en de stank ter plaatse is een probleem.

Lees meer

Inloopdag nieuw gemeentehuis Cranendonck groot succes

29 januari 2015 12:09

Ik kan niet meer dan toegeven dat het mijn stoutste verwachtingen overtreft. Mooi Man, niet meer normaal. Ik heb hele aparte stoelen gezien ,leken mij ontworpen op de planeet mars.

Lees meer