KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD
KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

Eén zetel extra voor PvdA in waterschapsbestuur De Dommel

03 april 2015 10:23

De verkiezingen voor het waterschap liggen weer even achter ons. In Cranendonck zijn er 871 stemmen uitgebracht op de PvdA, waarvan 533 op mij. Ik wil u héél hartelijk dankzeggen voor uw uitgebrachte stem het in mij gestelde vertrouwen! U weet waarschijnlijk wel dat het stroomgebied van “de Dommel” héél...

Lees meer

Geachte Gemeente Cranendonck

27 maart 2015 11:30

Goed te vernemen dat er een stijgende lijn in het aantal leerlingen voor het College Cranendonck wordt geconstateerd. Het college Cranendonck telt nu 254 leerlingen, waarvan 8 uit Maarheeze. (*bronvermelding www.scholenopdekaart.nl)

Lees meer

De boomchirurg is dood!

19 maart 2015 14:13

Ik denk dit is een pakkende titel voor mijn reactie op het artikel “De Lindeboom van Neerpelt, ziek of gezond?” uit HAC Weekblad nummer 7 van 13 maart jongst leden. Echter deze titel is niet geheel juist. Daar later meer over.

Lees meer

Recht op antwoord

19 maart 2015 14:11

Je leest de laatste tijd heel wat artikels over het Umojaproject en dikwijls worden we gevraagd of we weer teruggaan naar Tanzania in april.  Wij willen langs deze weg onze sympthisanten vertellen dat wij geen deel meer uitmaken van Umoja omdat we ons gedistancieerd hebben van Henny Schuurmans omwille...

Lees meer

Wat niet moet is overlast door hondenpoep

06 maart 2015 11:00

De werkgroep Openbare Ruimte van de Dorpsraad Maarheeze krijgt regelmatig klachten van niet-hondenbezitters over de vele achtergelaten boodschappen van het hondenras op de gemeentelijke grasstroken, bermen, parkjes en trapveldjes.

Lees meer