Geachte Gemeente Cranendonck

27 maart 2015 11:30

Goed te vernemen dat er een stijgende lijn in het aantal leerlingen voor het College Cranendonck wordt geconstateerd. Het college Cranendonck telt nu 254 leerlingen, waarvan 8 uit Maarheeze. (*bronvermelding www.scholenopdekaart.nl)

Lees meer

De boomchirurg is dood!

19 maart 2015 14:13

Ik denk dit is een pakkende titel voor mijn reactie op het artikel “De Lindeboom van Neerpelt, ziek of gezond?” uit HAC Weekblad nummer 7 van 13 maart jongst leden. Echter deze titel is niet geheel juist. Daar later meer over.

Lees meer

Recht op antwoord

19 maart 2015 14:11

Je leest de laatste tijd heel wat artikels over het Umojaproject en dikwijls worden we gevraagd of we weer teruggaan naar Tanzania in april.  Wij willen langs deze weg onze sympthisanten vertellen dat wij geen deel meer uitmaken van Umoja omdat we ons gedistancieerd hebben van Henny Schuurmans omwille...

Lees meer

Wat niet moet is overlast door hondenpoep

06 maart 2015 11:00

De werkgroep Openbare Ruimte van de Dorpsraad Maarheeze krijgt regelmatig klachten van niet-hondenbezitters over de vele achtergelaten boodschappen van het hondenras op de gemeentelijke grasstroken, bermen, parkjes en trapveldjes.

Lees meer

Hoe verder na het Hof van Cranendonck?

06 maart 2015 10:59

Enige maanden geleden werden wij overrompeld. De initiatiefnemer van Hof van Cranendonck maakte abrupt een einde aan dit project. Iedereen was verrast. Sommigen aangenaam, sommigen onaangenaam. Intussen ontaardt de scheiding in een vechtscheiding. Dat is jammer voor alle partijen. Duidelijk is wel dat...

Lees meer