KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD

Kom in beweging

15 maart 2018 14:25

In onze strijd tegen overgewicht en ter bevordering van onze gezondheid worden we aangemoedigd om vooral niet stil te zitten. Door te bewegen blijven we lichamelijk en geestelijk langer gezond.

Lees meer

Het gaat niet goed!

15 maart 2018 14:24

Het staat ons in de weg. Het is ons niet van dienst. We schieten er uiteindelijk niets mee op. Toch doen we het: negatieve signalen geven.

Lees meer

Bus Were Di en pilot Sluipverkeer Maarheeze lopen op 31 maart af: Actie vereist

15 maart 2018 14:24

De laatste maand van de buslijnen 611 en 621 naar het Were Di in Valkenswaard dient zich weer aan. Op vrijdag, 30 maart, zijn de 120 winterbusdagen weer verreden en stopt de dienst voor dit schooljaar. Dit jaar valt het eind van deze winterbus precies samen met het stoppen van de pilot tegen het sluipverkeer...

Lees meer

Mijn stem verloren…

14 maart 2018 10:10

“Wa gade daar toch doen?!”, “Hedde gij daar nog tijd veur?”, of “Mooi dat je dat wil doen!” Slechts een greep uit enkele reacties van de afgelopen weken, nadat bekend werd dat ik verkiesbaar ben voor een zetel in de gemeenteraad van Cranendonck. Wat ga je daar als 22-jarige knaap dan eigenlijk doen?

Lees meer

Waar gaat het geld van De GLOAZEKOOI naar toe?

08 februari 2018 15:27

De opbrengst van de Gloazekooi was dit jaar bedoeld voor de “huiskamers” in onze gemeente. Een mooi initiatief en een mooi doel. Door de organisatie van de Gloazekooi werden de sociaal makelaars van onze gemeente uitgenodigd om ideeën aan te leveren. Hoe wilden ze de opbrengst besteden? In Maarheeze...

Lees meer