Doe uw voordeel met de CREG-scan

09 maart 2017 14:26

Wat is de CREG-scan? Met de CREG Scan vergelijkt u het energiecontract dat u in het verleden gesloten hebt met het huidige aanbod op de markt. Zo ziet u meteen hoe uw huidig contract zich verhoudt tot de actuele markt. Als u er uw huidig energiecontract met de bijhorende tarieffiche bij neemt, krijgt...

Lees meer

Het afvalpuntje van Hamont

24 februari 2017 11:32

Geachte redactie, het is weer raak. Er wordt weer bouwafval gestort op de verbindingsweg van Locht naar de Fabrieksstraat. Het is in het verleden meerdere malen gebeurd dat op deze voor autoverkeer verboden tussenweg illegaal afval werd gestort.

Lees meer

Einde voor bomenlanen in Cranendonck?

16 februari 2017 15:24

Op dinsdagavond 31 januari 2017 stond er een raadsvoorstel op de agenda om een 36 tal majestueuze platanen uit de Cranendoncklaan in Budel te kappen. Reden: omdat te veel omwonenden overlast ervaren van deze bomen. Helaas heeft de meerderheid van de raad hiervoor gekozen…….tot afgrijzen van de PvdA.

Lees meer

Zondagslunch in Onze School in Maarheeze

16 februari 2017 15:23

Vorige week zondag werd door de seniorenvereniging van “Onze School” voor het eerst een “zondagslunch” georganiseerd voor alle inwoners van Maarheeze en omstreken. Ruim dertig personen konden genieten van allerlei heerlijke gerechten, met een glas bubbels vooraf en een plak ijstaart na afloop.

Lees meer

Bonte Avond in Maarheeze

16 februari 2017 15:22

Ik heb me redelijk gestoord aan de berichtgeving rondom de bonte avond in Maarheeze.

Lees meer