Vrouwen ga stemmen

22 maart 2018 10:10

Het college van de gemeente Cranendonck heeft in sep 2017 besloten om in Budel het aantal stembureaus van vijf  met twee te verminderen. Het stembureau Gemeentehuis, de Triolier en Mariënburght blijven beschikbaar.

Lees meer

CDA Cranendonck een echte lokale partij!

22 maart 2018 10:08

Tijdens de verkiezingscampagne hebben we al veel positieve reacties gekregen op onze manier van werken de afgelopen 4 jaar. Af en toe hebben we ook een kritische noot gehoord. Dat geeft niets, we hoeven het gelukkig niet altijd met elkaar eens te zijn, en in een dialoog kom je samen vaak tot betere standpunten.

Lees meer

Baronie Cranendonck in goede handen

22 maart 2018 10:07

Nadat in het najaar van 2014 Hof van Cranendonck sneuvelde was het maanden lang stil rond de Baronie. De Dorpsraad Zurrik en vereniging Hart voor Cranendonck sloegen daarom in januari 2015 de handen ineen. Diverse pogingen om met verantwoordelijk wethouder Meuwissen contact te leggen om te kijken “hoe...

Lees meer

OMNI-vereniging in Budel: een goed idee!

15 maart 2018 14:25

Cranendonck telt veel sportverenigingen. Enkele Budelse verenigingen ontwikkelen zich dusdanig dat de huidige sport- en trainingsfaciliteiten niet toereikend blijken (SV Budel heeft onvoldoende kleedruimte, Ledûb mist trainingsruimte, waarbij de Zuiderpoort niet aan alle vraag kan voldoen). De voetbal-,...

Lees meer

Kom in beweging

15 maart 2018 14:25

In onze strijd tegen overgewicht en ter bevordering van onze gezondheid worden we aangemoedigd om vooral niet stil te zitten. Door te bewegen blijven we lichamelijk en geestelijk langer gezond.

Lees meer