Hartelijk bedankt en tot ziens!

2017/04/07 09:31:35:233:001 - Ingezonden door Judith Blaauw-Klaver

Drie jaar ben ik nu raadslid van de gemeente Cranendonck. Drie jaar, waarin ik met overtuiging een bijdrage heb geleverd aan het neerzetten van het sociaal beleid van de gemeente Cranendonck. Hoewel niet alles is gelukt, ben ik trots op wat wij als Cranendonck Actief! en als raad in het geheel hebben bereikt.
Ik ben onder andere trots op mijn rol in het besluit dat wij als raad hebben genomen om het geld wat overbleef binnen het sociaal domein terug in het sociaal domein te investeren. Die investering richt zich  op innovatieve en op preventie gerichte activiteiten binnen het sociaal domein. Dat heeft ervoor gezorgd dat er heel wat mooie projecten zijn gestart en nog worden opgestart. Ook ben ik blij dat ons amendement met betrekking tot de Hulp bij het Huishouden ervoor gezorgd heeft dat hulp bij het huishouden ook voor mensen die net boven de norm vallen betaalbaar blijft.
Het werk als raadslid is soms frustrerend, maar ook heel dankbaar. Het is dan ook met pijn in mijn hart dat ik mijn rol als raadslid neer zal moeten leggen in verband met mijn verhuizing naar Riethoven. Samen met mijn gezin ga ik daar een nieuwe uitdaging aan als beheerder van het Polvokamp terrein.  Ik ben dankbaar voor de vele ervaringen en de steun die ik van mijn partij Cranendonck Actief! en van de overige partijen in de raad heb mogen ervaren. Mijn laatste raadsvergadering zal op 9 mei zijn. Ik wens mijn opvolger veel succes en plezier met het mooie raadswerk.
Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te doen aan iedereen in de gemeente Cranendonck die geïnteresseerd is om een rol te spelen om onze mooie gemeente nog mooier te maken. Ga praten met de partij die het dichtst bij je staat. Wie weet ben jij een toekomstig raadslid en kun jij het verschil maken. Ik heb er in ieder geval nooit spijt van gehad en ben dankbaar voor de kans die ik van de kiezers gekregen heb om mijn bijdrage te leveren. Iedereen hartelijk bedankt en tot ziens!