Heb je een idee, kom ermee!

2017/11/20 11:31:54:444:001 - Ingezonden door Cranendonck Actief!

CRANENDONCK - Vaak horen we: “Waar geeft de gemeente toch al dat geld aan uit?” En “Waarom moet dat zoveel kosten?” Of “Kijk eens hoe de gemeente het geld weer over de balk smijt!”.
Makkelijk gezegd, maar wat zou jij willen doen, wanneer je een geldbedrag (bijv. €100.000,-) zou mogen uitgeven aan iets wat de gemeenschap van Cranendonck op enige wijze ten goede komt? De gemeente maakt hier niet het plan, maar jij doet dat!

Nu we al enkele jaren proberen iedereen zo goed mogelijk bij heel veel zaken te betrekken, door het organiseren van informatieavonden, inloopavonden en een digitaal burgerplatform, is het volgens ons, Cranendonck Actief!, tijd voor de volgende stap.
Hierbij geven we de ruimte aan jou!
Wij weten zeker dat er tal van goede ideeën zijn, maar deze niet uitgevoerd worden omdat men niet weet hoe dit onder de aandacht te brengen en of er de middelen niet voor zijn.

Laten we het eens omdraaien!

Geef aan waarom, waaraan en hoe het geld dat de gemeente beschikbaar stelt moet worden uitgegeven.
Kom Woensdag 22 november vanaf 19.30 naar De Smeltkroes in Maarheeze en vertel ons wat je zou willen bereiken.
Mocht je nog vragen hebben of heb je wel een goed idee maar ben je verhinderd laat het idee aan ons weten via info@cranendonckactief.nl of 06-51184545.
Tot woensdag de 22e!

Met vriendelijke groet,

Cranendonck Actief!