Jorine's Theetuin

2017/06/22 15:20:25:608:001 - Ingezonden door Mary de Werdt

Vorige week had onze sportschool een mooie fietstocht georganiseerd met als startpunt Jorines theetuin in Budel-Dorplein. Deze tuin is een oase van rust waar je koffie en thee met heerlijk eigengemaakt gebak kan kopen. Weinig of geen autoverkeer omdat de meeste bezoekers op de fiets komen. Daar ben ik zowat letterlijk van verbazing van mijn fiets gevallen. In de tuin mogen maximaal 20 betalende bezoekers komen en wij waren met 19. Uit voorzorg waren de groepen al gesplitst. Wij weten allemaal dat Jorine al van af het begin problemen heeft met een buurman. Het is dan niet te geloven dat de buurman in de struiken ligt om foto's in het geniep te maken. Je moet dan wel een saai, gefrustreerd, en zinloos leven lijden om je energie steken in die onzin. En binnen de kortst mogelijke tijd stond ook handhaving op een gluiperige manier over de heg hoofden te tellen.
Mijn mening is dat de rollen eens omgedraaid moeten worden want pesten mag niet. En dat is Hier duidelijk het geval. Daarom dames en heren B.W. van Cranendonck, bekijk het eens van de kant van de vele genieters van de theetuin en ontneem ons niet dat kleine paradijsje en neem het eens op voor Jorine en maak een eind aan dat getreiter.
Tegen de buren wil ik zeggen "neem een hobby". Ik weet anders ook nog wel een leuke sportschool voor jullie. Krijg je gratis koffie en thee en ook nog een appel erbij.