Opgeven is geen optie

2017/04/28 14:48:53:565:001 - Ingezonden door Sandra Frenken

Op donderdag 1 juni 2017 is het zover…dan ga ik samen met mijn zoon van 10 jaar de Alpe D'huzes lopen. Ik merk in mijn omgeving dat veel mensen nog niet weten wat de Alpe D'huzes is.
De Alpe D'huzes is een sportieve aktie waarbij je maximaal zes keer al fietsend, hardlopend of wandelend de legendarische Alpe d'Huez beklimt. Het is een beklimming met een doel. Een super mooi doel zelfs. Want met het geld dat de deelnemers ophalen aan donaties wordt onderzoek gedaan naar kanker. Dit natuurlijk om de ziekte in de toekomst onder controle te krijgen. Want er is niks mooier dan een wereld waar niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Onze grootste motivatie en drijfveer om hier aan mee te doen, is het overlijden van mijn vader en Rik zijn opa in november vorig jaar. Hij heeft ruim 16 jaar gevochten tegen deze ziekte. Ik heb ervaren dat je erbij staat en ernaar kijkt, want je kunt niets doen. Je kan er alleen zijn voor die persoon.
Ik heb dat vaak als heel vervelend ervaren. Met de Alpe D'huzes-actie hopen wij toch een bijdrage te leveren in het onderzoek naar de bestrijding van kanker. Mensen die nieuwsgierig zijn geworden en informatie willen over de Alpe D'huzes, kunnen kijken op www.opgevenisgeenoptie.nl

Als er mensen zijn die ons willen sponsoren? Heel erg graag! Kijk op
deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sandrafrenken en alles wijst vanzelf.
Want opgeven is geen optie!