Wat ik dan heel raar vind

2019/04/05 10:52:52:452:003 - Ingezonden door Cor van Mierlo

Toch een pluimpje voor de alertheid van onze politie.
Er is een man opgedoken die met waarschijnlijk gestolen of vervalste messen een deal met jouw wil aangaan. Waarschuwing: Doe het niet, met daaraan gekoppeld enkele kenmerken van deze man.
Wat ik dan Heel raar vind dat het kenteken geblurd is (onherkenbaar gemaakt).
Als de politie dit kenteken even intikt in hun computersysteem hebben ze deze man al VOORDAT dit bericht in de media moet.  
Verder in het nieuws:
Bewoners van de Damenweg te Soerendonk zijn uitgenodigd om de zienswijze en de algemene richtlijnen van de zogenaamde experts voor de herinrichting van deze weg.
Letterlijk alles wat onze gemeente doet of niet doet wordt overgelaten aan mensen die zich experts noemen en voor veel geld adviezen geven wat te doen.
Stop deze geldverkwisterij en  luister naar de mensen die het aangaat, in dit geval de bewoners die aan deze straat wonen. Wordt dit toch weer het zoveelste doordrukkertje of gaat de gemeente nu toch echt doen wat de burgerij wil……………. Je kunt je huis laten inrichten of het helemaal zelf doen, het zelf doen geeft veel meer sfeer en een echt thuis. Zo ook met een gemeente.
Als je de herinrichting van de Cranendoncklaan ,die laan met die boompjes, helemaal had uitbesteed aan de bewoners zelf was er iets uitgekomen waarin zich iedere bewoner herkende ,maar ook dat ze veel zuiniger en beter met deze straat omgaan. WIN, win.
Minder geld ,meer cohesie.
Ben nu echt benieuwd wat er van de herinrichting van voormaling Hart van Cranendonck gebrouwd gaat worden ,weer door externe zogenaamde experts die alweer voor veel geld zich hebben mogen uitleven om hier iets te  creëren waar wij dan ons aan mogen vergapen. Meditatie en yoga in de natuur, lopen op blote voeten ,het nieuwe geloof……………..cursus kikkers tellen.
Kiezen we voor de leuk of voor de noodzaak in deze.
Laatste oproep.
Kiezen we voor een modern ingericht bos OF gaan we voor het oplossen van de woningnood van meer dan 30 jaar. Laat de bewoners nu eens kiezen voor een recreatiepark waarin je gewoon continue mag wonen, en waar je dus het gehele jaar een vakantiegevoel hebt. Prijzen tot 120.000 euro inclusief grond, met sociale huurwoningen naar behoefte.
Alle belemmerende de maatregelen gooien we gewoon aan de kant omdat wij met zijn allen via een referendum hebben gekozen voor deze oplossing, geen enkele rechter die dit terugfluit.
De grond is er en de woningnood ook.