Dag 7 Beter Budel 4.0 31 days of devotion

19-07-2018 15:15 - Overige

Vandaag heb ik het buitengebied van de St. Barbaraweg in Budel-Dorplein opgeruimd, ik kreeg een tip dat daar zoveel zwerfafval lag. Dat is altijd heel fijn, om die tips te krijgen: dus bij deze, als jullie ergens zijn langsgekomen waar het echt nodig is, dan hoor ik het graag. Dat scheelt me heel veel tijd en benzine.

Tijdens het opruimen stopte er een auto. Ik keek nieuwsgierig op en kreeg toen gelijk snoepjes in mijn handen gedrukt. Het superlieve oudere stel dat mij vorig jaar al snoepjes had gegeven tijdens een van mijn vorige projecten, stopten nu weer om mij even aan te moedigen! Ze vertelden blij dat ze het heel goed vonden wat ik doe en dat ze me altijd volgden in de krant.

Dat deed me echt goed. De afgelopen dagen waren best een struggle voor me. Ik zat niet lekker in mn vel, ik ben al weken superverkouden en dan komen al die rare blikken van mensen gewoon weer flink aan. Een paar keer horen of ik een taakstraf heb werkte ook niet echt mee..

Lieve mensen zoals dit stel zetten me gelijk weer op mn plek en laten me zien waarom ik dit ook weer doe: ik wil mensen bewust maken van het zwerfafval-probleem, hen inspireren door te doen wat ik graag doe, en doen wat mij een goed gevoel geeft, ongeacht wat anderen ervan vinden.

Leef vanuit je hart. Het maakt niet uit wat anderen daar van vinden, dat is iets van hen en niet van jou. (self peptalk :))

In totaal heb ik vandaag 3.8 kilo zwerfafval opgeruimd.

Toen ik Belgiƫ inreed om te gaan tanken zag ik ineens het zwerfafval waar mijn vriendin me over had getipt.. De hele berm lag aan 2 kanten vol, aan de BELGISCHE kant van die straat..

Hmm..
Door Esther Fransen. Tips kunnen via info@hacweekblad.eu worden doorgegeven of via de facebookpagina van Beter Budel.