2e hands speelgoed-en kinderkleding beurs

22-02-2018 12:21 - Ingezonden door Redactie

Op zondag 18 maart van 13.00 tot 15.00 uur wordt in gemeenschapshuis De Reinder weer de tweedehands speelgoed- en kinderkledingbeurs gehouden. De organisatie verkoopt tweedehands speelgoed en kinderkleding.

Hiervoor zijn zij nog op zoek naar voorjaars/zomer kleding vanaf maat 86. Binnenspeelgoed zoals bijvoorbeeld auto’s, poppen, Barbie’s, Lego, Playmobil, spellen, spelcomputers, games, knutselspullen, puzzels, kinderboeken, babyspeelgoed en noem maar op zijn te koop. Ook buitenspeelgoed zoals fietsen, stepjes, traktors, glijbaantjes, speelhuisjes en dergelijke worden aangeboden. Daarnaast verkoopt de organisatie natuurlijk kinder- en babybenodigdheden zoals: autostoeltjes, fietsstoeltjes, buggy’s, kinderwagens, wipstoeltjes, campingbedjes en dergelijke. Heeft u nog speelgoed of andere spullen die hierboven genoemd worden en die nog goed zijn, maar geen zin of tijd om deze zelf te verkopen? Dan verkopen de mensen van de beurs die graag voor u. U bepaalt zelf uw verkoopprijs. Hiervoor kunt u voorgedrukte stickervellen kopen à  €1,50 per stuk, waarmee u 21 artikelen kunt inbrengen. Wees er op tijd bij, want er worden maximaal 200 lijsten uitgegeven en op=op. Slechts 15% van uw verkoopprijs is voor de orgsanisatue. De rest van de opbrengst is geheel voor uzelf. De opbrengst van de beurs ten goede aan de kinderen van Basisschool de Wereldwijzer en Peuterspeelzaal De Kruimelhoek. U kunt de stickervellen afhalen in gemeenschapshuis “de Reinder” aan de Grootschoterweg 119 te  Budel-Schoot op de volgende data:  Donderdag 1 maart van 18.30 tot 20.00 uur. Het is niet mogelijk om lijsten te reserveren. Bij eventuele vragen kunt u mailen naar: beursbudelschoot@hotmail.com
Het inbrengen van de spullen is op zondag 18 maart tussen 9.30 en 11.00 uur. De beurs is ook op zondag 18 maart van 13.00 tot 15.00 uur. Niet-verkochte spullen moeten worden opgehaald op zondagmiddag 18 maart tussen 17.00 en 17.30 uur.  De entree van de beurs is € 1,- per persoon, maar kinderen zijn uiteraard gratis.