KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD

Braderie en Moonlightshoppen in Budel

19-06-2017 09:07 - Ingezonden door Redactie

Gymnastiekvereniging Turnlust organiseert op vrijdag 23 juni 2017 vanaf 15.00 uur een grote braderie in het centrum van Budel tijdens het Moonlightshoppen. De meeste winkels zijn die avond open tot 22.00 uur. Ongeveer honderd kramen zullen er in het centrum van Budel opgesteld staan. Naast de vele kramen die bemand worden door de lokale winkeliers zullen ook standwerkers en hobbyisten diverse kramen inrichten. Zij zullen u verrassen door hun demonstraties en mooie bijzondere producten.
De braderie is voor Turnlust Budel weer een mooie gelegenheid om zich te presenteren. Er zullen dan ook demonstraties gegeven worden van gymnastiek en dans. Als de weergoden ons goed gezind zijn gaat dat lukken tussen 17.00 en 20.00 uur op de Markt. Voor informatie over alle mogelijkheden die Turnlust kan bieden zal er een infostand aanwezig zijn. Hier kunt u terecht voor al uw vragen.
De horecaondernemers zullen extra hun best doen om hun terrassen gezellig aan te kleden zodat er in een prettige sfeer een glaasje gedronken kan worden. Het is bijna een traditie geworden dat tijdens het Moonlightshoppen de vele modezaken starten met de opruiming en met super koopjes en verrassende aanbiedingen die een bezoek extra aantrekkelijk maken.
De braderie en het Moonlightshoppen zijn niet meer weg te denken in het activiteitenaanbod in Budel. Jaarlijks trekt dit evenement vele bezoekers. Zelfs van ver omliggende gemeenten en campings. Mocht het een mooie zomeravond worden dan kan er tot laat op de avond genoten worden van de gezellige sfeer die deze activiteit uitstraalt.
Het centrum is vanaf 12.00 uur afgesloten i.v.m. de opbouw en inrichting van de kramen. Rondom het centrum kunt u overal gratis parkeren.