EBM Totaalinrichting in Budel

16-04-2018 21:00 - Ingezonden door Redactie

Op de Instraat in Budel is EBM Totaalinrichting gelegen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de inrichting of aanpassing van uw woning. Eigenaar Ruud Zentjens draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel en dat vertaalt zich in tal van succesvolle projecten.

In de showroom van EBM worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van interieur. Gaande van keukens, kasten, deuren, vloeren tot plafonds… De toonzaal laat meteen de diversiteit aan stijlen zien, waardoor er voor ieder interieur wat wils is. En ook complete inloopkasten en meubels op maat zijn mogelijk bij EBM. Dit gebeurt allemaal in de eigen werkplaats en ook voor de plaatsing kan indien gewenst gezorgd worden. In de showroom, die onlangs in een fris nieuw jasje werd gestoken, worden onder andere diverse keukenopstellingen gepresenteerd. “We hebben twee compleet nieuwe keukens in onze showroom. En kom zeker eens langs, want momenteel hebben we nog een scherpe aanbieding voor de aankoop van een showroommodel,” aldus Ruud. “Bovendien komt heel binnenkort de nieuwe laminaat collectie van Meister-vloeren binnen,” gaat Ruud verder. “De collectie biedt maar liefst 32 verschillende kleuren en ook hier zijn weer allerlei stijlen vertegenwoordigd.”

EBM Totaalinrichting is hard aan de weg aan het timmeren. Deze eenmanszaak is dan ook op zoek naar versterking van het team. Enthousiaste, gemotiveerde interieurbouwers die op zoek zijn naar afwisselend werk binnen een klein bedrijf, mogen zich zeker aanmelden bij Ruud. Dit kan via tel. 0031 495 430695 of via info@ebm-totaalirichting.nl Of loop eens binnen in de showroom. Die is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. EBM Totaalinrichting is gelegen aan de Instraat 20A in Budel.