Gastouders gezocht voor Jeugdsportdagen

12-01-2018 11:09 - Ingezonden door Redactie

Op 01 t/m 03 juni 2018 worden de Europese Jeugdsportdagen voor de 51e keer georganiseerd. Voor de 11e keer zullen deze georganiseerd worden in ons eigen Cranendonck. Graag willen we de 200 sporters en hun coaches uit de vier verschillende landen laten verblijven in gastgezinnen. Dit is altijd een enorme klus voor de organisatie, maar ook dit jaar gaan we ervoor om dit voor elkaar te krijgen!

Dankzij Komma Mediadesign uit Budel hebben we sinds het najaar van 2017 de beschikking over een nieuwe website. Via deze website kan iedereen zich inschrijven voor de Jeugdsportdagen, maar deze website kunnen we nu ook goed gebruiken om gastgezinnen te werven. Op onze site staat onder kopje ‘gastgezin’ een inschrijfformulier waar gebruik van gemaakt kan worden.   

Wat moet je doen als gastouder?
Op vrijdag 01 juni 2018 ontvangen we de sporters van de vier andere landen. De gastouders nemen de kinderen dan mee naar huis en mogen deze vrijdagavond zelfstandig invullen. In het verleden hebben verschillende gastouders samen leuke activiteiten georganiseerd voor de sporters. Op zaterdagochtend worden de sporters op het sportpark in Budel verwacht voor de verschillende wedstrijden. Daar is het natuurlijk mogelijk om de sporters aan te moedigen. Atletiek zal dit jaar plaatsvinden op de atletiekbaan in Weert en op het sportpark van sv Budel zal er gevoetbald worden. De overige drie sporten zijn in het Zuiderpoortcomplex. Op zaterdagavond organiseren wij een leuke activiteit voor de sporters. Op zondagochtend moet er opnieuw gesport worden en na de middag gaan de sporters weer terug in de bus naar huis. Meer informatie ontvangen de gastouders na aanmelding per mail en op die manier houden we de ouders ook betrokken bij het definitieve programma.

We hopen de komende weken veel aanmeldingen te mogen ontvangen. De sporters slapen altijd minimaal met twee personen in één gastgezin, maar meer mag natuurlijk ook. Uw voorkeuren zijn op het formulier aan te geven.