Loopgroep Cranendonck in Ekkerloop

18-06-2018 19:14 - Ingezonden door Redactie

Aan de eerste Ekkerloop van dit jaar deden zes lopers van Loopgroep Cranendonck mee. Ondanks de warmte leverden ze allemaal een mooie prestatie met podiumplaatsen voor Helen de Laat, Jeffrey Meurkens, Jeroen van Mierlo en Cyrille Mathijssen. We zijn benieuwd naar hun positie in het eindklassement eind juni na vier Ekkerlopen. Anneke van de Vorst liep bij Maastrichts Mooiste 10 Engelse Mijlen. De start was op het warmste van de dag, maar gelukkig was de verzorging onderweg goed en het parcours mooi vooral de Sint Pietersberg. Anneke werd eerste bij de V60. (Uitslagen elders op de sportpagina’s).
Nog een nagekomen uitslag van de Leudaltrail van vorige week. Anneke van de Vorst liep de 12 kilometer in 1:09:29 en Liesbeth Groenen liep met 1:10:56 veel sneller dan vorige week vermeld.

Stichting Loopgroep Cranendonck organiseert zelf ook een gezellig evenement door prachtige natuur op 16 september. Je kunt in september hardlopen over 5 kilometer, een kwart marathon of halve marathon. Onze zomertrainingen zijn op deze afstanden gericht. Doe je met ons mee? Voor meer informatie: Irma van Gils 0031 6-23042276.