Mieke Teeven neemt De Hondensalon over

19-11-2017 14:21 - Ingezonden door Redactie

Trimsalon De Hondensalon in Budel is al 10 jaar lang een vertrouwd adres in het centrum van Budel. Al die jaren stond Daniëlle van Wattum met raad en daad klaar voor haar klanten, maar nu is de tijd gekomen dat ze het stokje overdraagt aan een nieuwe eigenaar. Vanaf nu staat Mieke Teeven aan het roer van deze zaak en ze doet dit met evenveel liefde en passie voor de dieren als Danielle.

Danielle heeft doorheen de jaren jammer genoeg een allergie voor honden opgebouwd en was daardoor genoodzaakt om haar werkzaamheden stop te zetten. "Gelukkig kon ik meteen rekenen op Mieke, haar grote droom is namelijk om een eigen trimsalon te runnen. Zij was al actief in de salon als stagiaire maar heeft nu de stap gezet en het volledige klantenbestand overgenomen." Mieke volgt momenteel een opleiding tot hondentrimster bij de Trimschool in Spijkenisse en leert ondertussen ook alle kneepjes van het vak van Daniëlle telefonisch of via Facetime, vanwege Daniëlle’s allergie. De 18-jarige onderneemster weet dat het contact tussen haar klanten en de dieren enorm belangrijk is en draagt het behandelen van de dieren met respect en liefde hoog in het vaandel. "Het gaat heel goed," vertelt Mieke. "De klanten zijn erg positief en dat motiveert natuurlijk om zo verder te gaan. Mijn enorme passie voor honden en dit vak zorgt ervoor dat ik mijn hart volledig in mijn werk kan leggen en dat maakt het werk van hondentrimmer geweldig!"

Iedereen is bij De Hondensalon aan het juiste adres voor een professionele verzorging van de hond. Alles is mogelijk, gaande van een grote tot een kleine beurt. Denk aan het scheren, knippen of plukken van de vacht, het knippen van de nagels, het wassen en föhnen,… Maar ook wie vragen heeft over de verzorging mag binnenlopen. "Alle rassen en ook bastaarden zijn welkom. Ik werk bovendien enkel op afspraak," vertelt Mieke. "Zo kan ik garanderen dat ik voor ieder dier de nodige tijd en service kan bieden."

Op zaterdag 18 november van 13 uur tot 17 uur is iedereen trouwens welkom in De Hondensalon om er afscheid te nemen van Danielle en kennis te maken met Mieke. Uiteraard zal een hapje en een drankje niet ontbreken. Trimsalon De Hondensalon is te vinden aan de Willem de Zwijgerstraat 7 in het centrum van Budel. Kijk ook zeker eens op www.dehondensalon.nl voor alle info over de verschillende behandelingen. Een afspraak maken kan via tel. 0031 6-22554406.