MS-ers komen bij elkaar

14-11-2017 11:30 - Ingezonden door Redactie

Op woensdag 15 november vindt de halfjaarlijkse bijeenkomst weer plaats. Deze avond is niet alleen voor mensen met MS en hun directe relaties, maar voor iedereen die op een of andere manier belangstelling heeft voor de thema’s van deze avond: medische pedicure en essentiële oliën.

Franca Feijen-Wolter komt een presentatie geven. Franca is medisch pedicure, aangesloten bij Provoet (landelijke organisatie voor voetverzorging). Voor meer informatie francafeijenwebklik.nl.
Ook Yvonne Merks-Swinkels zal die avond een presentatie geven. Yvonne heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van essentiële oliën. Voor meer informatie www.holyolie.nl
Zowel Franca als Yvonne zullen in hun presentatie nader ingaan op het belang van pedicure en het gebruik van essentiële oliën voor de gezondheid.
Het zal zeker een interessante avond worden. Na dit informatieve gedeelte is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 november in Café-Zaal De Bellevue, Maarheezerweg 1 en begint om 19.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van Moorsel, 0031630131820. Mailen kan ook: jfmoorsel1959@kpnmail.nl