Praxis Budel opent de deuren

22-06-2018 10:46 - Ingezonden door Redactie - Foto's Jos Meusen

De rode loper lag uit bij Praxis Budel afgelopen woensdag. Want na een verbouwing van ongeveer 5 weken werd de winkel aan de Instraat in Budel feestelijk geopend. Iedereen kan nog tot en met zaterdag genieten van tal van acties en het compleet vernieuwde assortiment ontdekken. Want Formido is vanaf nu officieel Praxis!

“We hebben drukke weken achter de rug,”vertelt Harm Peeters van Praxis Budel. “Maar het resultaat mag er zeker zijn! Het filiaal heeft een complete make-over gekregen, het assortiment is volledig vernieuwd en onze medewerkers dragen de nieuwe Praxis-outfits. Wij zijn er klaar voor!” De Praxis doe-het-zelf bouwmarkt in Budel is hét adres voor de beginnende en ervaren doe-het-zelvers en klussers. Ze hebben alles in huis voor grote en kleine karweitjes in huis, tuin of bedrijf: gereedschap, accessoires, bouwmaterialen,…

De slogan ‘Dé bouwmarkt voor verf, verlichting, laminaat en je badkamer’ liegt er niet om. De winkel is dan ook voorzien van ruime, aparte afdelingen voor ieder segment zodat je meteen weet waar je voor welk product terecht kan. Kan u toch niet meteen vinden wat u zoekt? Vraag het dan aan een van de professionele medewerkers. U kan trouwens nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten verwachten in de winkel. Met andere woorden: u kunt rekenen op dezelfde vriendelijkheid en goede service die u van het team gewoon bent.

Om de opening groots te vieren, stunt Praxis Budel meteen met mooie acties. Zo zijn er interessante dagdeals en wordt er meteen 25% korting gegeven op een artikel naar keuze bij inlevering van de bon (te vinden in HAC Weekblad van vorige week!). Bovendien zijn er nog tot en met zaterdag diverse demonstraties. En krijgt iedereen zaterdag 23 juni gratis koffie of thee en een stukje vlaai aangeboden. Maar er zijn nog veel meer voordelen te pakken tijdens de feestelijke openingsdagen.

Loop dus zeker eens binnen, ontdek de nieuwe winkel en profiteer meteen van de voordelen!

Praxis Budel is gelegen aan de Instraat 6A in Budel. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 8.00 uur tot 17.00 uur. Sluitingsdag is zondag.