Regionaal Wekka kamp bij Scouting Kizito!

19-05-2017 10:57 - Ingezonden door Redactie

Afgelopen weekend heeft Scouting Kizito op hun blokhut samen met scoutinggroepen uit  scoutingregio Zuidoost Brabant het jaarlijkse regionale Wekka kamp georganiseerd. Het thema van de Wekka was dit jaar “Maffia”
Op vrijdag was de leiding gearriveerd op de blokhut van Kizito om alle tenten en objecten op te bouwen. Vervolgens sloten op zaterdag zo’n 200 Welpen (kinderen van 8 tot 10 jaar) van diverse scoutinggroepen aan om samen een gezellig kamp te beleven.
Na de officiële opening werd gestart met het pizzaspel waarbij de kinderen dwars werden gezeten door maffiabazen die hun verzamelde pizzapunten afpakte. ’s Middags werd verder gegaan met een speurtocht door de bossen en een maffia 6-kamp op De Vloeten. Na het avondeten werd er nog een leuk avondspel gespeelt en natuurlijk werd de dag gezellig afgesloten met een kampvuur.
Op zondag werd er weer vroeg opgestaan om een smokkelspel en een maffia quiz te spelen waarna het kamp helaas alweer voor bij was.
Na de sluiting konden alle Welpen weer moe en voldaan naar huis  om bij te komen van de vele leuke activiteiten en avonturen die ze deze zeer gezellige Wekka gedaan en beleefd hadden.