Verkoop Bonte Avond kaarten Muuzevangers gestart

14-01-2018 08:40 - Ingezonden door Redactie

Het officiële startsein werd zondag 7 januari al gegeven: om 11.00 uur werden in Borgondia de eerste kaarten verkocht voor de Bonte Avonden 2018 van CV de Muuzevangers. En die Bonte Avonden beloven weer een waar spektakel te worden!
Meestal beginnen artiesten van de Bonte Avond met een ‘leeg vel’ en gaan zij elk met hun eigen act aan de slag om het publiek een gevarieerde en onderhoudende Bonte Avond te bieden. De LACH staat centraal, en zo brengen zij de aanwezigen al echt in carnavalssfeer. Maar dit jaar hebben zij als kader meegekregen dat de avond rondom het thema “Station Maarheeze” is opgebouwd. Ook zal het programma aangevuld gaan worden met artiesten van buiten Maarheeze.
Benieuwd hoe dit uitpakt? Er zijn dit jaar in verband met het korte seizoen maar twee Bonte Avonden, die echter wel voorafgegaan zullen worden door een speciale Voorpremière. Tijdens de Voorpremière zullen de Mareser artiesten en groepen alvast laten zien wat zij dit jaar voor u op de planken zullen gaan zetten. De Voorpremière vindt plaats in De Smeltkroes op vrijdag 19 januari om 20:00 u, en kaarten voor deze speciale avond kosten slechts € 7,50. Hierna volgen de reguliere Bonte Avonden op zaterdag 20 januari en zaterdag 27 januari, eveneens telkens om 20:00 u. Op deze avonden zullen ook de buitendorpse artiesten voor u optreden; de kaarten hiervoor kosten € 12,50. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van De Smeltkroes of online via de Muuzesjop, de webshop van de Muuzevangers (www.muuzevangers.nl/webshop). LET OP: omdat het aantal Bonte Avonden dit jaar beperkt is, is het aantal beschikbare plaatsen óók beperkter. Wacht daarom niet te lang met uw aanschaf, want vol is vol!