ZoMareserAvond: Proef, Luister en Geniet!

18-06-2018 20:50 - Ingezonden door Redactie

De vijfde editie van de ZoMareserAvond georganiseerd door Muziekvereniging de Poort van Brabant uit Maarheeze komt er weer aan!
Op het veld aan ’t Bergske, ter hoogte van de hoofdingang van de brede school, bent u van harte welkom om samen met de leden van de muziekvereniging te genieten van een aantal muzikale optredens. Er is hard gewerkt door alle muzikanten om een mooi en veelzijdig repertoire te brengen. Het schoolorkest zal het spits afbijten. Samen met de openbare school heeft de Poort van Brabant, in samenwerking met het Muziekhuis van Stefan den Ouden het muziekonderwijs een nieuwe impuls gegeven. Het is voor kinderen immers zo belangrijk om samen muziek te maken, want jong geleerd is oud gedaan.
Daarna zullen de orkesten en het koor van de Poort van Brabant, samen of apart, optreden. Het Opleiding Orkest, het koor Port Vocalis, de Aspirant slagwerkgroep, de (Jeugd)slagwerkgroepen, het Groot Orkest en het Klein Orkest brengen uiteenlopende muziekstukken, kortom voor elk wat wils.
De presentator is dit jaar Bas Bouwman, bij u waarschijnlijk beter bekend als zanger. Bas heeft al vele malen gezongen bij concerten als Musique Spectaculaire en recent, tijdens de Hollandse Avond.

Loop gezellig over de markt, waar lokale ondernemers zich presenteren en waar wat te eten en te drinken is. Een vast onderdeel is inmiddels  “Heel de Poort bakt”. Onze leden laten hun bakkunsten zien en u kunt de resultaten proeven op 29 juni, vergezeld van een kopje koffie of thee. Er is ook een gezellige BBQ die net als de bar geheel door eigen leden verzorgd is.Deze ZoMareserAvond start om 18.00 uur en de toegang is gratis.