Zurrik Live 3e editie... Nog één jaar te gaan!

17-05-2018 10:12 - Ingezonden door Redactie

Op dit moment is het SMG weer volop bezig met de voorbereidingen voor Zurrik Live 2019. Dit spektakel zal plaatsvinden op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2019. Het beloven 2 spetterende avonden te worden met veel variatie in zang, muziek en entertainment. Het SMG is uitgegroeid tot een bloeiend muzikaal gezelschap en daarom willen we voor de 3ekeer aan het publiek van Soerendonk en omgeving, een mooie muzikale show laten zien.
Dit alles wordt, naast de leden van het SMG, mede mogelijk gemaakt door diverse zangers, zangeressen en ander muzikaal talent uit Soerendonk. Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van het programma. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen, maar het SMG belooft dat het een avond wordt met verrassende elementen. Daarnaast zijn er in Soerendonk verschillende artiesten die staan te springen om op Zurrik Live hun talenten te tonen aan een breder publiek. Het zijn uiteenlopende artiesten met allemaal hun eigen stijl.
Te zijner tijd zullen we meer informatie geven over de artiesten en alles wat Zurrik Live tot een geweldig spektakel zal maken! Zet de datum alvast in uw agenda!
Tot volgend jaar op 10 en 11 mei 2019!