Coiffure Wendy in Achel

14-01-2018 08:44 - Ingezonden door Redactie

Bij Coiffure Wendy op de Hoek 39a in Achel kan iedereen steeds op afspraak terecht voor o.a. knippen, wassen, kleuren en/of stijlen van het haar!

Wendy’s klanten kunnen steeds rekenen op een erg goede service. Iedereen wordt volledig op zijn gemak gesteld en krijgt een lekker drankje aangeboden. Ook erg belangrijk is dat Wendy haar klanten nooit lang laat wachten. Er wordt enkel gewerkt op afspraak waardoor er voor iedere klant de nodige tijd wordt vrijgemaakt en de wachttijden tot een uiterst minimum worden beperkt. “Het belangrijkste van een goed kapsel is de snit. Daarom wordt hier ook de nodige tijd ingestoken. Vandaar kunnen we verder werken tot we een kapsel creëren dat volledig naar wens is!” aldus Wendy. Bij Coiffure Wendy is iedereen van harte welkom, dus ook mannen en kinderen kunnen hier terecht voor een knipbeurt. Regelmatig volgt Wendy bijscholingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van haartooi en haarproducten.

Wendy maakt in haar kapsalon gebruik van de kwalitatieve producten van Wella en biedt ze ook te koop aan. Zo zijn er shampoos, gels en andere verzorgingsproducten voor de haren.
En ook voor feestelijke kapsels is iedereen bij Wendy aan het juiste adres. Met o.a. trouw- of communiefeesten of andere speciale gelegenheden is het weleens leuk om met een origineel en vooral feestelijk kapsel voor de dag te komen. Wendy weet er altijd iets moois van te maken.

Wendy staat ondertussen al 10 jaar klaar voor haar klanten. Ze wil dan ook alle klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren!

Coiffure Wendy is te vinden op de Hoek 39a in Achel en is geopend op dinsdag van 13 uur tot 21 uur, op woensdag van 9 uur tot 18 uur, op vrijdag van 8 uur tot 20 uur en op zaterdag kan iedereen er terecht tussen 7 uur en 14 uur. Op donderdag, zondag en maandag is het salon gesloten.  Er wordt enkel op afspraak gewerkt. Die kan gemaakt worden via tel. 0032 494 729864.