Gloednieuwe showroom voor Marga Sfeervuren

16-04-2018 21:04 - Ingezonden door Redactie

Marga Sfeervuren in Achel is het adres voor de aankoop van houtkachels, gaskachels, sfeerhaarden , kachels en schouwen. Zij bieden het complete pakket, van verkoop tot plaatsing en onderhoud. Recent werd de volledige showroom onder handen genomen. Hier krijgt u meteen een mooie indruk van het ruime aanbod en de verschillende stijlen die Marga Sfeervuren biedt.

Marga Sfeervuren maakt alles nog op ambachtelijke wijze. Geen simpel en snel plaatswerk maar uitsluitend handwerk volgens de regels van de kunst. Een Haard of Kachel al dan niet in combinatie met een natuurstenen schouw brengt sfeer, warmte en gezelligheid in huis. De aanschaf van een haard is een investering in uw huis en een kwestie van vertrouwen. Bij Marga Sfeervuren informeren wij u deskundig en helpen u om uw droom te realiseren.

Marga Sfeervuren staat garant voor
- Scherpe Prijzen
- Eigen import
- Maatwerk zonder meerprijs
- Alles in eigen beheer
- Open op zondag!

Marga Sfeervuren is exclusief verdeler van Cosiflame. Cosiflame biedt de absolute wereldtop in gashaarden. Deze haarden creëren een realistische vlam in een kaderloze gesloten gashaard met HD-glas. Deze modellen bieden veel bijzondere extra’s zoals realistisch haardgeluid en een authentieke houtgeur. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van natuurgetrouwe houtstammen die écht gloeien.

Momenteel unieke aanbiedingen!
Marga Sfeervuren hanteert erg scherpe prijzen voor hun producten. En momenteel wordt er gestunt met tal van interessante acties, waardoor de prijzen nog interessanter worden! Vanwege overstock worden er diverse schouwen in natuursteen en open gasvuren aangeboden. En ook de acties 30% korting op gaskachels en 40% korting op palletkachels werden wegens groot succes verlengd! Zo heeft u al een luxe palletkachel vanaf €995! Kom snel langs en ontdek het ruime aanbod en de scherpe aanbiedingen!

Marga Sfeervuren is gelegen aan Eind 38/A in Achel. De showroom is elke dag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur, ook op zondag! En ’s avonds kan er altijd een bezoek gebracht worden aan de showroom na het maken van een afspraak.