Van harte welkom op de eerste Koffie-Connect

14-05-2018 17:39 - Ingezonden door Redactie

Koffie-Connect is een laagdrempelig gegeven. Onze Koffie-Connect gaat door elke derde donderdag van de maand van 8.00 tot 10.00 uur. Niet op 1 locatie maar wij willen elke keer op een andere locatie zodat iedereen de kans krijgt voor zijn bedrijf of locatie open te stellen.

Wij ( Group S, CreditSafe, Schuurmans Christel van Dh-webcreation en
Larissa Ignacio van Executive Spouse) zijn een leuk team dat elkaar gevonden heeft tijdens netwerken. Wij willen Limburg op de kaart zetten met een Koffie-Connect en de grenzen doorbreken door Nederlandse en Belgische Limburgse ondernemers bij elkaar te brengen.

Denk jij dat jouw bedrijf meer naamsbekendheid kan gebruiken? Gebruik deze kans om eens de deuren van jouw bedrijf open te zetten. Wij zetten jouw bedrijf die maand in de kijker. Zorg jij als bedrijf voor de koffie, dan zorgen wij voor de rest. Je leert elke keer nieuwe mensen kennen omdat elke keer andere en nieuwe mensen komen netwerken. Wij zitten niet vast aan 1 groep mensen omdat dit een open, leuk en laagdrempelig concept is. Ondernemers hebben niks te verliezen en daarom springen ze graag eens binnen voor een lekker kop koffie en bruikbare contacten. De eerste Koffie-Connect is op 17 mei in De Zevensprong in Achel.