KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD
KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

Afterparty Hamont-Achel for Life

05-12-2017 10:00 - Ingezonden door Redactie

De Music for life actie loopt nu een maand en het is overduidelijk dat Hamont-Achel veel warme en gulle inwoners heeft. Tientallen veilingobjecten zijn reeds afgesloten en hebben al een paar duizend euro in het laatje gebracht. Hiermee kunnen al een aantal gezinnen met een kind dat aan het strijden is tegen kanker op vakantie om even deze vreselijke ziekte te vergeten. Maar de organisatie wilt meer gezinnen laten genieten van zo’n deugddoende vakantie. Daarom volgen er nog tal van interessante veilingstukken waarvan een deel van de topstukken worden afgesloten op het slotevenement op vrijdag 15 december in de Posthoorn.
Die avond organiseren ze als apotheose van de actie van 17.00 tot 20.00 uur een grote After Workparty met gratis inkom en hapjes voor alle bezoekers. Aansluitend volgt er een mega veilingfuif met tal van verrassingen om vervolgens tot in de late uurtjes de dansvloer onveilig te maken op de beste platen gedraaid door enkele top-dj’s. Iedereen is welkom en er zal een stand aanwezig zijn van het goede doel ‘Menno’s droom’ met een voorstelling van hun werking. Meer details over deze avond volgen spoedig.

Ondertussen loopt de veiling via Facebook ‘HA for life’ onafgebroken door en kan je naar hartenlust bieden op je favoriete stukken. In de categorie creativiteit en kunst kan je nu reeds of komende dagen bieden op een deelname aan een kerstworkshop van Hilde Sools, een bijzonder en exclusief kunstwerk gemaakt door Dirk Hendrikx, Joyce Broods haar decoratieve puzzels of tal van prachtige schilderijen gemaakt door Linda Boonen, Ilse Van der Aelst en Lore Bernaerts. Danny Duisters heeft 3 degelijke bakfietsbakken gemaakt waarop je een gepersonaliseerde boodschap kan laten graveren en Egberghs Printing uit Hasselt schenkt een kartonnen design kerstboom weg. In de categorie beauty veilt Monique Elliott een volledige make-over, Café Beauté uit Hasselt 2 make-up adviessessies en kapster Wendy Van Samang uit Achel 2 verf-knip- en föhn-verwenmomenten met cava. Tenslotte kan je ook nog bieden op diverse andere veilingstukken zoals een gesigneerde LP van de Bollock Brothers die voorheen eigendom was van legendarisch jeugdhuis Utopie, de kist met de allereerste oogst aardbeien van het komende seizoen geschonken door Ria Nijs en een mobiele sauna voor in je eigen tuin komende van Outdoor sauna uit Overpelt. Meebieden kan nog steeds op facebookpagina ‘HA for life’ en meer informatie is te verkrijgen via e-mailadres haforlife2017@outlook.com