Doe mee met de HAC Weekblad WK Pool 2018!

08-06-2018 12:20 - Ingezonden door Redactie

Op donderdag 14 juli 2018 gaat het dan eindelijk beginnen: Het WK Voetbal in Rusland. Nederland moet helaas toekijken vanaf de bank, maar België is er gelukkig wel bij en mag het in poule G opnemen tegen Engeland, Panama en Tunesië. Natuurlijk organiseert HAC Weekblad weer een grandioze WK Pool. Hier kan iedereen gratis zijn voetbalkennis testen en meedoen voor het prachtige prijzenpakket. De hoofdprijs is ongetwijfeld een schitterende Philips 55 inch 4K Ultra HD-LED TV van Stevens Televisies ter waarde van 733 euro. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer prijzen te winnen. Ga naar www.hacweekblad.eu/wkpoolen schrijf je meteen in!

Deelnemen
Deelnemen aan het spel is heel simpel. Je gaat naar de bovengenoemde website en klikt in het midden van je scherm op het knopje ‘maak account aan’. Alle gegevens die door de deelnemers worden ingevoerd (naam en mailadres) zullen een maand na het WK weer verwijderd worden, maar de info hebben we nodig om dubbele inschrijvers te kunnen zien. Daarnaast is het leuk als je jezelf inschrijft in het dorp waar je woont, zodat je ook de strijd met je eigen dorpsgenoten aan gaat. Iedereen mag maar één keer deelnemen aan de pool en er per deelnemer moet er een uniek mailadres gebruikt worden. Bij de prijsuitreiking moet een winnaar zich kunnen legitimeren om uiteindelijk aanspraak te maken op een van de mooie prijzen.

Heb je jezelf ingeschreven en de bevestiging die per mail wordt opgestuurd aangeklikt? Dan kan je meteen starten met het invoeren van de 48 poulewedstrijden.

Per wedstrijd kan je acht punten verdienen: vier voor de juiste winnaar en twee punten als je de score van een van de landen goed hebt. Het systeem geeft automatisch aan wie er volgens je voorspellingen door gaan naar de achtste finales (en verder). Uiteindelijk kost het niet veel tijd om alle 64 te voorspellen. Wil je later toch nog een wedstrijd aanpassen? Dan kan dat totdat het WK gaat beginnen. Inloggen kan heel eenvoudig met je mailadres en je zelfgekozen wachtwoord.

Prijzen
Het team van HAC Weekblad heeft bij een hoop vaste klanten weer een hoop leuke prijzen weten te regelen. Uiteindelijk gaan we de 15 best presterende deelnemers belonen met een prachtige prijs op dinsdag 17 juli 2018. In het prijzenpakket zitten niet alleen de televisie van Stevens Televisies, maar ook prijzen van oa Fitlife, Verspaandonk, Party- en verhuurservice Jos Saes, Autosoft Lommel, Riks de Jong en Slaapcenter Verweijen. Het prijzenpakket wordt nog aangevuld en we hopen deze vrijdag via de website van onze WK Pool definitief te presenteren.

Team HAC Weekblad wenst iedereen een geweldig WK toe! Blijf jij het WK volgen? Gebruik hiervoor ons HAC Speelschema dat deze week in het midden van de krant zit.