HA for Life

12-12-2017 09:35 - Ingezonden door Redactie

Nog een volle week en de music for life actie ‘HA for life’ nadert haar hoogtepunt. Alle veilingstukken zullen online starten op de facebookpagina en het grootste deel zal ook in de aanloop naar de 15e december online afgesloten worden. Maar een aantal topstukken nemen we mee naar onze After workparty en live-veiling op vrijdag 15 december in de Posthoorn in Hamont. Jakob Beks, onze bekende Hamontse acteur uit FC De Kampioenen, Bex en Blanche, Beau Séjour, enz. zal de veiling leiden en trachten ervoor te zorgen dat ons goede doel, Menno’s droom, met een mooi bedrag naar huis kan gaan.
Die avond is iedereen dus welkom om live te komen meedoen met de veiling. Wie reeds online een veilingstuk heeft toegewezen gekregen en betaald mag die avond ook langskomen voor zijn aangekochte artikel te komen ophalen aan onze veilingstand. De veiling zal deels lopen tijdens de After workparty en deels tussen 20u en 22u. Eveneens zal die avond vzw Menno’s droom haar werking voorstellen en een eigen infostand hebben. Doorlopend is er een grote fuif met diverse dj’s die ook allen kostenloos hun medewerker hebben toegezegd voor onze actie. Zo kan je die avond genieten van DJ team Bentrexx, DJ Jan Verhoeven, GJ Dary, DJ Team Ongeremd en niemand minder dan Bjorn Verhoeven, bekend van Joe FM zal één uur gratis komen draaien op ons slotevenement. De inkom is volledig gratis.

Maar voor het zover is kan iedereen nog volop bieden op tal van veilingstukken via onze Facebookpagina. Een greep uit het overzicht wat we nog te koop aanbieden: Drummer Mario Goosens van Triggerfinger schenkt ons een limited edition blauwe LP, gesigneerde drumstokken en een drumboek weg. Pasar Hamont-Achel organiseert een volledige verrassingsdag op maat voor 8 personen met ontbijt, lunch en diner inclusief. Lieve Driesen heeft een rondrit in een historisch rijtuig of avontuurlijke cross-country te veil. Ilsensa uit Lommel schenkt een workshop gelaatsverzorging weg. Saint Mac uit Kinrooi geeft een rum- whisky of gintasting weg voor 4 personen. VIVA Scandinavia verkoopt een design theepot met twee kopjes en de Bierkruier schenkt een Philips Perfect draft thuistap weg. Dus, bieden maar!

Mee bieden kan nog steeds op facebookpagina ‘HA for life’ en meer informatie is te verkrijgen via e-mailadres haforlife2017@outlook.com of neem ook een kijkje op de website van Menno’s droom, www.mennos-droom.be.