KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD
KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

Kleuranalyses en nog zo veel meer bij XtraStyling in Hamont

13-08-2017 12:59 - Ingezonden door Redactie

XtraStyling, het kapsalon en schoonheidssalon van Caroline Meeuwissen, biedt zo veel meer dan de traditionele behandelingen. Bij haar ben je niet enkel aan het juiste adres voor je kapsel en make-up, ook voor een kleuranalyse kan je hier terecht. Dankzij een correcte kleuranalyse weet je precies welke kleuren je het meest flatteren. Ontdek snel de leuke arrangementen!

“Ik bied mijn klanten de keuze uit verschillende arrangementen,” vertelt Caroline. “Zo is er voor ieder wat wils. Dankzij het totaalconcept worden mijn klanten extra stralend gemaakt door zowel hun huid, haar alsook hun gevoel in balans te brengen door ze het juiste kleuradvies te geven.” Het is mogelijk om bij XtraStyling een kleuranalyse met make-up te boeken. Dit kan voor een of twee personen en is inclusief een luxe paspoort. In dit luxueuze paspoort zijn alle kleuren  te vinden die het beste bij je passen. Erg handig om mee te nemen als je gaat shoppen! Ben je met meer personen (3 à 4 personen) bij bv. een vrijgezellenfeestje, een bruid met haar bruidsmeisjes of voor een andere gelegenheid dan kan je kiezen voor een workshop kleuranalyse en eventueel een aanvullende workshop make-up. En wie meteen de combinatie van deze twee workshops boekt, geniet meteen van een speciaal tarief.

Recent werkt XtraStyling ook samen met dameskledingzaak June in the City. Samen hebben ze reeds een pop-up winkel geopend tijdens Genk on Stage eerder dit jaar. Samen organiseren ze o.a. ook leuke fotoshoots, waarbij het kapsel, de make-up en de kleding wordt verzorgd. Er worden trouwens nog modellen gezocht voor de shoot in september.

Nieuw in het aanbod bij XtraStyling is ook de Mini Make-Over. Dit omvat een mini kleuranalyse, make-up en het kleuren en in model brengen van het haar. Ook hier kan indien gewenst voor een kleurpaspoort gezorgd worden. En dan is er ook nog het XtraStyling Arrangement, waarbij je haren geföhnd en opgestoken worden en ook voor de make-up wordt gezorgd. Voor meer informatie over de arrangementen en de interessante prijzen kan iedereen altijd vrijblijvend contact opnemen met Caroline.
En vanaf nu worden er in het salon van Caroline allerlei leuke accessoires aangeboden zoals juwelen, sjaals, pocho’s en handtassen. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!

XtraStyling is te vinden in de Deken Dolsstraat 4 in Hamont. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via 0032 473 351140.