Lezing Fleur van Groningen

13-03-2018 11:00 - Ingezonden door Redactie

Tijdens haar lezing ‘Leven zonder filter’ geeft Fleur van Groningen een ontroerend eerlijk relaas over hoe het is om hoogsensitief te zijn. De Vlaamse columniste en cartooniste spreekt er openhartig en met zelfrelativering over de zoektocht naar haar gebruiksaanwijzing. Hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is en zich daar aanvankelijk tegen verzette uit schrik voor labels en vooroordelen. Tot ze ondervond dat de eigenschap naast nadelen ook voordelen kent…

In augustus 2017 verscheen ‘Leven zonder filter’, het derde boek van Fleur van Groningen. Hierin beschrijft ze haar ervaringen met hoogsensitiviteit. Tijdens haar gelijknamige lezing steekt ze met haar eerlijk en herkenbaar verhaal andere hoogsensitieve personen een hart onder de riem. Ook hun omgeving reikt ze op deze manier meer inzicht over dit thema aan.
De lezing gaat door op vrijdag 16 maart in de bibliotheek van Hamont om 20.15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hamont-achel.be/aha of aan de balies van het UiTpunt in Hamont en Achel. Ook de dag zelf kan je aan de inkom nog een ticket kopen.