KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD
KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

Pukkelpop nachtbussen rijden ook naar Hamont-Achel

09-08-2017 10:05 - Ingezonden door Redactie

Vanuit Hamont-Achel  kan je  vlot met de lijnbus naar Pukkelpop in Kiewit reizen. Via de routeplanner van De Lijn (www.delijn.be)  kan je snel achterhalen welke buslijnen en welke opstapplaatsen je best kan gebruiken. Op vertoon van je PKP17 festivalticket of -polsbandje is je busreis van Hamont-Achel naar Kiewit trouwens helemaal gratis. Ook dit jaar geraak je na afloop van de festivaldag ook weer met de bus terug thuis. Dankzij  de financiële tussenkomst van het stadsbestuur en van de  provincie Limburg legt De Lijn immers ook nachtbussen in van Kiewit naar Hamont-Achel.  Festivalgangers uit onze stad kunnen gratis van deze nachtbussen gebruikmaken.

De nachtbussen van Kiewit naar Hamont-Achel rijden op donderdag 17 augustus (vertrek om 02.30 uur), vrijdag 18 augustus (vertrek om 02.30 uur) en zaterdag 19 augustus (vertrek om 01.30 uur). De vertrekhalte is een speciale halte vlakbij het festivalterrein in Kiewit.

Inwoners van Achel kiezen best voor nachtrit 18a met o.a. volgende stopplaatsen: Achel Quatre Bras, Achel Bergeind, Achel Kerk, Achel De Vliet, Achel Leenderdijk, Achel Nieuwe Kerk en Achel Statie. Inwoners van Hamont kiezen best voor nachtrit 48 met o.a. volgende stopplaatsen: De Hoeven, College, Merelstraat, Graanstraat, Salvatorstraat, Stadswaag en Wal.