KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD
KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

Trouwpagina week 31

07-08-2017 11:52 - Ingezonden door Redactie

Afgelopen week stond de maandelijkse trouwpagina in HAC Weekblad. We konden drie koppeltjes feliciteren met hun huwelijk. Dat zijn Nele en Kristof, Sonja en Bart en Tom en Katrien.

Trouw Nele en Kristof
Op vrijdag 7/7/2017 gaven Nele Beks en Kristof Bloemen elkaar het ja-woord in het stadhuis van Hamont. Nele en Kristof zijn al ruim 7 jaar samen en wonen al 5 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriendin. Wat begon met voorzichtige berichtjes via Facebook en sms'jes is nu uitgegroeid tot een fijne relatie die ze nu, in het bijzijn van familie en vrienden hebben bevestigd. Samen hebben ze een zoontje Bram van 6 maanden. Wat de dag extra speciaal maakte was dat Bram gedoopt werd. Na de plechtigheden in het stadhuis vond de huwelijksceremonie plaats op Wijndomein De Oud Hoeve in Achel. Daarna werd er nog lekker gebarbecued en de dag werd afgesloten met een gezellig dansfeest met de familie, vrienden en kennissen.

Trouw Sonja en Bart
Op vrijdag 07/07/17 stapten Bart Daems en Sonja Theuwis uit Neerpelt in het huwelijksbootje. Bart (44) is werkzaam bij Tapibel in Overpelt en Sonja (43) baatte 15 jaar lang een nachtwinkel uit in Kleine Brogel en is momenteel werkzaam als arbeidster. Bart en Sonja kennen elkaar al sinds hun schooljaren, maar hebben elkaar ruim 6,5 jaar geleden terug ontmoet. Samen hebben ze 1 dochter en twee zonen. Het koppel was al zo'n 4 jaar verloofd en wilde eigenlijk wachten tot de verbouwing van hun huis helemaal was afgerond maar deze speciale datum wilden ze toch niet voorbij laten gaan. Hun vooruitzichten voor de toekomst: gezond blijven, de verbouwing afwerken en blijven genieten van het leven!

Tom en Katrien
En ook Tom Roymans en Katrien Van Asch kozen 07/07/2017 als hun trouwdag. Ze stapten om 13 uur het stadhuis van Hamont-Achel binnen om er als echtpaar weer buiten te komen. Tom en Katrien wonen in Achel en zijn al 2 jaar een koppel. Ze leerden elkaar kennen toen Tom een nieuwe verwarmingsketel kan plaatsen in het appartement van Katrien. Op hun trouwdag viel er nog iets te vieren, want de ouders van Tom waren die dag precies 45 jaar getrouwd!