Verwen jezelf voor het goede doel

17-04-2018 12:12 - Ingezonden door Redactie

Vriendenkring België Boven Suriname organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 voor het vierde jaar op rij de Verwen Jezelf Dagen in Expo De Wal in Hamont. Deze Vriendenkring steunt met de opbrengst hiervan het project ‘Saamaka Woosu’, dat zich inzet voor de bevolking uit Boven-Suriname in het Amazonewoud. Ze bieden o.a. begeleiding en materialen om er de landbouw efficiënter te laten verlopen en zo de oogsten te vergroten.

In opvolging van de voorbije jaren wordt ook dit jaar de Verwen Jezelf Dagen georganiseerd, Tijdens deze dagen worden verschillende ontspannende behandelingen aangeboden aan een schappelijke prijs. Alle therapeuten hebben helemaal gratis hun diensten aangeboden, wat onze Vriendenkring uiteraard enorm apprecieert. Zo kunnen bezoekers o.a. kiezen voor een rug-nek-voetmassage, een shiatsu massage, hoofdmassage, voetreflex behandeling of voor een sessie lichttherapie. Er is een ruim aanbod aan behandelingen, voor ieder wat wils dus! Uiteraard is er ook een uitgebreide informatiestand aanwezig waar we iedereen graag een woordje uitleg geven over onze projecten en activiteiten.” Dirk en Noëlla zijn dan net terug van 3 weken werkvakantie. Zij houden steeds de vinger aan de pols en volgen dit project nauwgezet op. Hun verslag zal je overtuigen, dat de vriendenkring samenwerkt met de bevolking en mee aan de wieg staat van een groots project, waarbij voedselvoorziening over heel het gebied prioritair is en succesvol wordt.

De Verwen Jezelf Dagen gaan door op 21 en 22 april in Expo De Wal. In aanloop van dit weekend, wordt er ook een klein klankconcert georganiseerd, met mystieke zang, muziek van allerhande muziekinstrumenten, zoals indiandrum , native flute en vele anderen. Inschrijven voor het concert is niet nodig, maar wordt geapprecieerd om een idee te geven van het aantal deelnemers. Inschrijven voor een of meerdere behandelingen naar keuze kan via www.saamaka-woosu.be of loop eens binnen in De Wal! De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar het project in Suriname. Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Noëlla Cassiers-Verschueren via noella@cassiers.be of via tel. 0032 473479720. Of surf naar de website! Vriendenkring België Boven Suriname is iedereen alvast hartelijk dankbaar voor de steun!.

NIEUWIGHEDEN: gelaatsverzorging, hot Stone massage, workshop zelf kruiden maken, verkoop van Aloë Vera producten en een gezellige koffiehoek waar mensen kunnen proeven van onze eigen artisanale gebak. Je kan er ook voor kiezen om wat mee naar huis te nemen. Alle opbrengsten gaan integraal naar het project ter plaatse.

Ook nieuw dit jaar is op donderdag 19 april om 20u een klankconcert. Zelfde locatie Expo De Wal. Een uniek concert georganiseerd door Vriendenkring België Boven-Suriname ten ondersteuning van het landbouwproject Saamaka-Woösu. We maken muziek, zingen liederen, produceren klanken, met als doel jouw ziel en die van onszelf te beroeren. Ervaar de trilling en klanken van de stem en instrumenten zoals sjamaandrum, klankschalen, oceandrum, ratels, duimpiano, gongs. Door de trillingen van de klanken wordt je hele lichaam van binnen in beweging gebracht, komt er ruimte en ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd. Imar & Katrijn nemen je mee op deze wonderlijke reis. Breng een matje/dekentje, kussen mee om comfortabel te liggen. Reserveren is wenselijk. Inkom 10 euro