KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

Dorpsschutter

05 augustus 2017 09:07

Naar jaarlijkse traditie gaat De Schutterij van Lille weer op zoek naar de beste schutter van het dorp. De wedstrijd met de zware buks staat open voor iedereen vanaf 16 jaar, met of zonder schietervaring. Parallel loopt ook een aparte competitie met de windbuks voor de jeugd en een wedstrijd voor drietallen....

Lees meer

Onderhoudswerken aan Neerpelts wegennet

04 augustus 2017 13:36

Deze week is aannemer Eikenaar gestart met de jaarlijkse onderhoudswerken aan het Neerpeltse wegennet. Op die manier houden we de openbare infrastructuur, zoals wegen, voet- en fietspaden, in goede staat.

Lees meer

Handelsgids.be/fotowedstrijd!

03 augustus 2017 12:05

50 Winnaars zijn er met de zomeractie van www.handelsgids.be: een ludieke fotowedstrijd! Doe mee en maak kans op leuke prijzen zoals een Playstation 4 Pro, een Citytrip, dagje shoppen, hoverboard, verwenarrangement, pretpark- of festival tickets, Chippendales en zoveel meer.

Lees meer

Met de bus naar Pukkelpop

02 augustus 2017 09:06

Net als de voorgaande jaren kunnen Neerpeltse Pukkelpopgangers gebruik maken van de nachtbus die van Kiewit naar Neerpelt rijdt.

Lees meer

Recycleren, een verhaal op zich…

01 augustus 2017 09:25

De tijd dat we  ons afval op een gemeentelijk ‘stort’ dumpten is gelukkig reeds decennia geleden. Daarna volgde het gemeentelijk ‘containerpark’ wat al een immense stap voorwaarts was ten aanzien van gescheiden...

Lees meer