Het Liller Lachfestival van de Liller Meulewiekers

14-11-2017 11:27 - Ingezonden door Redactie

Onder het motto “Groe.t Hertogdom Lille, en nou is Pelt stil!” organiseren de Liller Meulewiekers met aan het hoofd prins Ronny I op zaterdag 25 november hun alom gekend en vooral bekend lachfestival. Deze lachavond is nog echt ouderwets opgebouwd als een echt carnavalesk feest. Zij presenteren eigen inbreng met onder andere optredens van de Dames van de Raad van 11, de leden van de Raad van 11, de Casino Girls, de Rotali, de uitreiking van de Meulewieker, en wisselen dit af met tonpraters van “hoog niveau” zoals daar zijn Freddy van den Elsen, Peter van der Maas, Hans Verbaarschot, Andy Marcelissen. Om de lachspieren tussendoor even rust te gunnen vergasten ze het publiek ook nog op de frisse dansgarde Limaros, de muzikale omlijsting is in handen van de blaaskapel Coest. Deze grandioze avond start om 20u11 in de Parochiezaal van Sint-Huibrechts-Lille. Voor wie vroeger wil komen om in de sfeer te geraken zal Garçon Rogérke u vanaf 19u00 naar de plaatsen begeleiden.

Genummerde plaatsen worden niet gereserveerd, wie eerst komt heeft de eerste en dus ook de beste keuze. Er is een voorverkoop van kaarten voorzien aan €12,00 bij bakkerij ’t Molentje, bakkerij ’t Bakkershuys, in ’t Zoalke bij Linda en Ludo en als dit niet lukt kan je ook nog altijd terecht bij een van de Meulewiekers.

Met de hand op het hart durven de Meulewiekers beweren dat de ambiance die avond zal verzekerd zijn. De Liller Meulewiekers kennende is deze showavond een dankbetuiging naar de bevolking toe voor het steeds meevieren, mee genieten van alles wat er ook maar met carnaval te maken heeft. Prins Ronny I die in januari zijn scepter terug ter beschikking zal (moet) stellen verbaast zich nog keer op keer over de sfeer en mentaliteit binnen de groep en heeft spijt dat hij niet eerder aan dit avontuur is begonnen. Ronny verdient dan ook een degelijke opvolger om prins te zijn over Lille tijdens het 48ste ononderbroken carnaval dat ze zullen vieren. Hiervoor kan men zich nog kandidaat stellen via de folder die onlangs in je brievenbus terecht is gekomen, tenminste voor de mannen van Lille.

Wie de Liller Meulewiekers nog beter wil volgen en hun activiteiten wil bewonderen of een wagen zoekt om te huren, kan altijd terecht op de website www.lillermeulewiekers.be .
De Liller Meulewiekers wensen iedereen een fantastisch carnavalseizoen, een veilig, gezond, ontspannend, lekker aanvoelend, opbeurend, inspirerend, fijn en degelijk seizoen en moge het het ganse jaar 2018 door duren.