DOE MEE AAN DE HAC POOL DE FRANCE... KLIK HIER OM MEE TE DOEN

Mezoc in het Munttheater

05 juli 2014 15:44

De oudste leerlingen van kinderkoor Mezoc uit Budel deden mee aan het 12e kinderkorenfestival in het Munttheater in Weert.

Lees meer

BS De Schatkist grijpt brons!

04 juli 2014 16:33

SBO Het Palet uit Weert heeft afgelopen maandag beslag gelegd op de zevende Basis voor Beter Trophy, de jaarlijkse prijs van Rabobank Weerterland en Cranendonck voor de beste maatschappelijke jongerenclip.

Lees meer

Opleiding jeugd-EHBO

02 juli 2014 14:07

Groep 8 van de Andreasschool is gestart met de opleiding Jeugd Eerste Hulp. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Wat als je vriendje of vriendinnetje zich verslikt of valt met de fiets en bewusteloos raakt?

Lees meer

Knoflookpad keert terug

01 juli 2014 17:53

Op 9 juli krijgt het Kempen~Broek een van haar karakteristieke bewoners terug, de knoflookpad. Op een handjevol plekken in Limburg en Brabant komt de knoflookpad vandaag de dag nog voor. In het Brabantse...

Lees meer

Lommel Proeft Jazz

30 juni 2014 11:46

Op de eerste dag van Lommel Proeft Jazz was het al meteen raak, fantastisch weer en spectaculaire optredens. Burgemeester Peter Vanvelthoven was helaas verhinderd voor het openingswoord, maar schepen van cultuur Geert Jansen heeft hem perfect vervangen, Daarna was het de beurt aan Anick Berghmans, deze...

Lees meer