Crazy Cross

01-04-2019 11:13 - Ingezonden door Redactie

Bergeijk - Het is lente, we willen naar buiten en we willen crossen. Dat Kan! Op 20 en 21 april is het namelijk Crazy Cross Bergeijk. Tot en met 1 april kun je je inschrijven voor een van 8 klassen. En wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Hou jij van stoere cross met een knipoog dan moet je bij de Crazy Cross zijn. Zoals trouwe bezoekers/deelnemers al gewend zijn, is het niet de snelheid die er toe doet, maar de creatie.  Het gaat om behendigheid, inzicht, stuurmanskunst, show en niet te vergeten de interactie met het publiek. Niet alleen gaan er originele voertuigen het terrein op, ook wordt er ieder jaar een crazy parcours aangelegd.
Ruim 300 deelnemers gaan in diverse klassen van start. We hebben al vernomen dat er een aantal spectaculaire voertuigen aan de start verschijnen. Originaliteit en plezier, dat is waar het om gaat!!! De meest originele rijder gaat er met het prijzengeld vandoor.
Wil jij deelnemen aan deze cross? Schrijf je dan in op www.crazycrossbergeijk.nl/inschrijven.
Naast de cross is er genoeg te beleven op het terrein en in de feesttent! Naast een Crazy Run, een kofferbaksale, kinderactiviteiten, Crazy Games. Zijn er optredens van The Euros, Black Sword, Gearring, Sabien Daris en Koorn Pik & De Dørsvlegels.
De Crazy Cross is een echt familie evenement. Bezoeker of deelnemer het maakt niet uit. Iedereen kan genieten van alle activiteiten die op het festivalterrein plaatsvinden. Jordy Graat praat het geheel aan elkaar. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. De entree is slechts € 2,00 per persoon.