Open dag hospice Kempenhof

18-10-2018 20:34 - Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 13 oktober houdt het hospice binnen zorgcentrum Kempenhof een open dag, ter gelegenheid van de Internationale Dag voor de Palliatieve Zorg. Wilt u meer weten over palliatieve zorg? Voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving? Dan bent u van harte welkom. De afdeling is open van 14.00-16.00 uur. Bezoekers kunnen dan een kijkje nemen op de afdeling en medewerkers spreken over wat er allemaal komt kijken bij de zorg rond het levenseinde. Er wordt een presentatie gegeven over palliatieve zorg door Kristien Jansen, Specialist Ouderengeneeskunde en Hans de Jong, geestelijk verzorger van Valkenhof. Daarnaast zal ook de Stichting WensAmbulance Brabant aanwezig zijn met een ambulance en informatiestand.

De open dag is een initiatief van de samenwerkende hospicevoorzieningen Zuidoost Brabant. Alle voorzieningen zetten op deze dag de deuren open voor belangstellenden. Kijk voor meer informatie op www.netwerkpalliatievezorg.nl/zuidoostbrabant

Iedereen is van harte welkom op de open dag die wordt gehouden van 14.00 tot 16.00 uur in zorgcentrum Kempenhof, Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.