Stand van zaken verkoop (tribune)kaarten Brabantsedag Heeze

03-08-2018 10:55 - Ingezonden door Redactie

Op woensdag 1 augustus stopt de voorverkoopkorting op entreekaarten; dan geldt het reguliere tarief van tien euro. Per die dag begint wel de kaartverkoop inclusief sponsoring bij de zestien wagenbouwersgroepen.

Per 1 augustus geldt het reguliere tarief van tien euro per entreekaart (kinderen t/m twaalf jaar hebben gratis toegang) en vervalt de tien procent voorverkoopkorting. Echter, vanaf woensdag zijn entreekaarten ook te koop bij de zestien wagenbouwersgroepen in Heeze, die samen de grootste theaterparade van het jaar maken.
Met de aanschaf van kaarten op de bouwplaats wordt de clubkas gespekt omdat 1,50 euro naar de betreffende groep zelf gaat. De entreekaarten bij de wagenbouwersgroepen kosten eveneens tien euro per stuk, maar zijn wel inclusief (tegoedbon voor) de paradegids ter waarde van twee euro.

Tribunekaarten
De onlangs gestarte verkoop van de separate tribunekaarten komt aardig op gang. Inmiddels zijn voor de tien publiekstribunes - naast die voor partners, sponsoren, pers en andere genodigden - al enkele honderden kaarten online verkocht via brabantsedag.nl/tickets. Meestal zijn deze tribunekaarten ruim voor de Brabantsedag uitverkocht.

Foto: Victor Coffa