KLIK HIER VOOR DE WK POOL VAN HAC WEEKBLAD
KLIK HIER VOOR DE POOL DE FRANCE VAN HAC WEEKBLAD

De Coconblazers op de Dorsdag  bij Eynderhoof

12-08-2017 11:55 - Ingezonden door Redactie

In juli vond de prijsuitreiking plaats van de fotowedstrijd georganiseerd door natuurgrenspark “De Groote Heide”. Er werden maar liefst 191 foto’s ingezonden. Hieruit heeft de jury, bestaande uit burgemeester Theo Schuurmans van Hamont-Achel, wethouder Mart Wijnen van Valkenswaard en vakjurylid fotograaf Marijn Heuts, de volgende vier winnaars aangewezen.
Winnaar van de juryprijs is  Robin Wijnen met de foto van een zonsondergang bij een avondwandeling in de Malpie (prijs = een dagarrangement De Groote Heide ter waarde van   € 100,-
Winnaar van de 1ste prijs is Wim Licht met een foto van de brug bij de Plateaux (prijs = een verblijfsarrangement De Groote Heide ter waarde van € 250,-)
Winnaar 2de prijs is Edgard van Decraen met de foto “Met de kano de natuur in” (prijs = een dagarrangement De Groote Heide ter waarde van € 100,-)
Winnaar 3de  prijs is  Rolf Ziemann met een foto van schapen op De Groote Heide. (prijs = een De Groote Heide-pakket ter waarde van € 50,-). Op de foto op de eerste rij de winnaars, van links naar rechts: Robin Wijnen (juryprijs), Edgard van Decraen (2de prijs), Wim Licht (1ste prijs) en Rolf Ziemann (3de prijs). Op de achterste rij de jury, met van links naar rechts: Mart Wijnen (wethouder Valkenswaard), Theo Schuurmans (burgemeester Hamont-Achel, en vak-jurylid en Groote Heide-fotograaf Marijn Heuts.
De vier winnende foto’s, maar ook alle (191) inzendingen zijn te vinden op: https://www.degrooteheide.eu/fotowedstrijd_galerij