Liprice Vastgoed gespecialiseerd in de aan,- en verkoop van onroerend goed

15-07-2018 13:14 - Ingezonden door Redactie

Liprice Vastgoed is een vastgoedkantoor gespecialiseerd in de aan,- en verkoop van onroerend goed én bestaat aankomende september 2 jaar. Ondanks de jonge leeftijd van het bedrijf, heeft de persoon achter het bedrijf, Maurice Liplijn, een berg aan ervaring. Ervaring welke is gedeeld en doorgegeven van vader op zoon. Waarbij zijn vader, bekend als Wim Liplijn van Wiroli O.G., afgelopen vier decennia actief is in de onroerend goed markt, heeft zijn zoon de laatste decennia de klappen van de zweep van zijn vader geleerd. Zó hielp Maurice al vanaf zijn 16emee om diverse panden op te knappen en te verbeteren met als doel, waarde te creëren voor uiteindelijke verkoop van woningen. Eveneens ging hij op vrije dagen mee naar vastgoedveilingen in Nederland en België.
Waar in  2009 Maurice nog  succesvol afstudeerde aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij van de Fontys University of Applied Sciences studeerde hij twee jaar later af van de Real Estate Management opleiding van de University of the West of England. Echter de periode van de kredietcrisis bracht Maurice elders dan dat hij zelf had gedacht. Vanaf 2011 tot 2016 was hij namelijk actief binnen de Rabobank organisatie. “Een leerzame periode welke goed was om eens door één andere bril te kijken dan die van het vastgoed. Het is een ervaring die mij een nog beter kijk heeft gegeven op het financieringstraject maar ook het bepalen van de waarde van onroerend goed.” De keuze om in 2016 voor zichzelf te beginnen vindt hij dan ook niet heel gek. “Als je gaat kijken dat ik 6 jaar aan specifieke theoretische kennis heb vergaard in combinatie met 5 jaar bancaire kennis zou het absurd zijn om er niets mee te doen. En dan heb ik het nog niet eens over de kennis en middelen die mijn vader afgelopen 40 jaar heeft vergaard. Kennis waar ik op de dag vandaag nog steeds veel aan heb.”

Liprice Vastgoed is actief met name in de regio Zuidoost Brabant en Noord,- Midden Limburg. De focus ligt grotendeels op woningen al dan niet verhuurd of met of zonder slecht onderhoud. “Steeds vaker zie  ik dat klanten met een huis als erfenis, klanten op leeftijd of koppels die in scheiding liggen, de weg naar mijn kantoor weten te vinden. Een doelgroep die zekerheid, duidelijkheid en snelheid wenst.” Liprice Vastgoed biedt dit met discretie, vertrouwen en persoonlijk advies. Vertrouwd contact met één en dezelfde persoon. De verkoop van uw huis aan Liprice Vastgoed geeft u nieuwe kansen én toekomstplannen.

Liprice vastgoed gaat juist verder waar de reguliere makelaar stopt. Wij beloven geen gouden bergen maar bij interesse geeft Liprice Vastgoed een koopprijs af zonder ontbindende voorwaarden. Zo biedt Liprice Vastgoed een helpende hand wanneer uw woning lang te koop staat zonder zicht op resultaat. Bij Liprice Vastgoed krijgt u namelijk zekerheid en is de koopprijs, dé prijs zonder hoge courtage of andere verkoopkosten.  

Ook woningen en appartementen in (deels) verhuurde staat is interessant voor Liprice Vastgoed. “Zoals u kunt verwachten, kopen wij zonder voorbehoud van financiering of aankoopkeuring. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en kopen. Zelfs een verkoop aan Liprice Vastgoed en terug huren is één van de mogelijkheden.” Liprice Vastgoed is continue op zoek naar beleggingsobjecten voor de verhuur portefeuille.

Liprice Vastgoed koopt niet alleen maar verkoopt ook. Zo verkoopt Liprice Vastgoed alles vanuit eigen portefeuille en wat hem onderscheid van de rest : “Je ziet dat mijn vraagprijzen vaak zeer scherp zijn. Scherper dan bij een gemiddeld makelaarskantoor om de hoek. Juist omdat ik géén makelaarskosten, courtage in rekening brengen en al helemaal géén grote lidmaatschapskosten heb aan organisaties zoals NVM,- Vastgoedpro of VBO makelaars.”

Wenst u snel te verkopen en wilt u 100% zekerheid? Dan bent u zeker niet altijd gebaat bij de verkoop door een reguliere makelaar. U betaald hoge makelaarscourtage terwijl er totaal geen zekerheid is over de periode hoe lang uw woning te koop blijft staan. Laat mij geheel gratis en vrijblijvend langskomen. Voordelen van verkoop aan Liprice Vastgoed zijn namelijk direct zekerheid, snelle en correct afwikkeling, geen ontbindende voorwaarden, geen makelaarskosten, geen verkoopstress, geen drie dagen bedenktijd én oplevering in overleg.

Liprice Vastgoed geeft u diverse mogelijkheden om uw huis te verkopen. Omdat iedere situatie anders is, tracht ik voor iedere situatie een oplossing op maat te bieden. Een discrete, betrouwbare afwikkeling met 100% zekerheid. Zelfs wanneer wij niet tot zaken kunnen komen kunt u er op vertrouwen dat met uw aanbieding vertrouwelijk wordt omgegaan.