Ernst Daniël Smid & Bartho Braat in De Hofnar

14-03-2018 11:00 - Ingezonden door Redactie

De tragikomedie “’n Zomer Zonder Vrouw… in Grou” is op zaterdagavond 17 maart te zien in Theater De Hofnar. Ernst Daniël Smid en Bartho Braat zijn vaak te zien op de Nederlandse televisiezenders en zullen die avond de hoofdrol spelen in deze theatervoorstelling.

’n Zomer Zonder Vrouw… in Grou is het verhaal van twee echtparen die elk jaar samen op vakantie naar Friesland gaan. Wanneer beide echtgenotes komen te overlijden, één door kanker en de ander wegens een ongeval, besluiten de mannen de jaarlijkse vakantie toch doorgang te laten vinden. Alhoewel beiden qua karakter lijnrecht tegenover elkaar staan, brengt deze vakantie ze dichter tot elkaar en zetten ze met droge humor en een groot relativeringsvermogen de eerste stap om de dood van hun geliefden een plek te geven.

Voor het eerst slaan acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid de handen ineen in een komedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dat de mannen een bijzondere chemie en gezamenlijke humor en met elkaar hebben, bleek al snel uit hun samenwerking bij filmopnamen over ditzelfde onderwerp. Daar ontstond dan ook het idee om dit gegeven in het theater tot een komisch te vervolmaken.

Reserveren van kaarten kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (maandag t/m vrijdag 08.30 uur - 17.30 uur, zaterdag 15.00 uur – 17.00 uur of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of telefonisch via 040-2074020.

Speciale actie
Laat ons vóór 14 maart weten met wie en waarom je graag naar de voorstelling zou willen gaan op 17 maart via robbert@hofnar.nl en maak kans op 2 vrijkaartjes!