Alzheimer Café Weert

13-09-2018 09:18 - Ingezonden door Redactie

In de week van Wereld Alzheimer Dag – 21 september – bestaat het Alzheimer Café in Weert 15 jaar. Daarom start het nieuwe seizoen op maandag 17 septembermet een bijzondere avond. Acteur Jan van der Hammen zal u tijdens een interactieve voorstelling meenemen in de wereld van dementie. Naast het kijken naar een stuk solo theater en het op u in laten werken van een lied zal er ruimte worden genomen voor enkele oefeningen. En natuurlijk kunt u tijdens deze avond alle vragen stellen die in u op komen. Iedereen is welkom en wij zorgen voor een hapje en een drankje.
Het Alzheimer Café wordt  gehouden in Het Keenter Hart,St. Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert en is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur
Zowel mensen met dementie en hun partners, mantelzorgers, familieleden, zorgverleners als mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp, jong en oud, iedereen kan zo binnenlopen.
Indien u niet beschikt over eigen vervoer  en in Weert woont is er de mogelijkheid u aan te melden voor de BoodschappenPlusBus van Punt Welzijn:    boodschappenplusbus@puntwelzijn.nlTel. 697900. Voor een eigen bijdrage van € 3,00 wordt u thuis opgehaald en staat om 21.30 uur de bus op het plein bij het Keenter Hart klaar om u weer thuis te brengen. Het minimum bedrag waarvoor de bus rijdt is € 15,00, dus er dienen zich wel  zich meerdere gebruikers aan te melden.
Let op:i.v.m. de herfstvakantie wordt in oktober het Alzheimer Café Weert niet gehouden op de 3emaar de 2emaandag van de maand.
Vooruitblik  maandag 8 oktober: Dementie, angst en depressie. Info: leny.jonkers@dezorggroep.nl of irene.verheijden@hulpbijdementie.nl