'Een goed begin is het halve werk'

21-06-2018 10:12 - Ingezonden door Redactie

Hoe beter je je hebt voorbereid op het geven van borstvoeding, des te groter is de kans van slagen. Verwacht je binnenkort je baby en ga je borstvoeding geven? Dan is de informatieavond ‘Borstvoeding’ op donderdag 12 juli 2018 a.s. interessant voor jou. Lactatiekundige en kinderverpleegkundige Willy Gielen geeft samen met een verpleegkundige van de GGD Limburg-Noord uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Deze informatie is ook voor de partner interessant. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om vragen te stellen.
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 juli 2018 van 19:30 tot 21:30 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of bij de afdeling Patiënteninformatie, telefoon: 0495 – 57 22 05.
De borstvoedingsorganisatie VBN en La Leche League zijn met een stand aanwezig. Deze informatiebijeenkomst vindt 8 x per jaar plaats. De volgende data zijn 20 september, 18 oktober en 13 december 2018.
Borstvoedingcafé
Geïnteresseerden zijn ook van harte welkom tijdens het maandelijkse Borstvoedingcafé bij 'Dragen en Zo' aan de Graafschap Hornelaan 161, 6001 AC in Weert. De bijeenkomsten zijn op de eerste woensdag  van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur.
Het Borstvoedingcafé in Weert is een initiatief van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en lactatiekundige Willy Gielen van SJG Weert. Zij is in het bezit van het internationaal certificaat IBCLC (Gecertificeerd door International Board Certified Lactation Consultant). De ochtend wordt verzorgd door Willy Gielen en Selva Wilbers, vrijwilligster van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN).
Deelname aan het Borstvoedingcafé is gratis, eventuele  consumpties zijn voor eigen rekening.