Stadzînge als afsluiter Cultureel Lint op 23 september

18-09-2018 15:12 - Ingezonden door Redactie

Als speciale slotactvan het Cultureel Lint organiseert Manoeuvre op zondag 23 september vanaf 17.00 uur haar jaarlijkse "Stadzînge". Het is inmiddels de vijfde editie van dit oergezellige meezingfeest, waarmee het voorzichtig “een begrip” onder de Weerter evenementen kan worden genoemd.

Stadzînge wordt georganiseerd vanuit een vergelijkbare formule als het bekende Tapzînge, dat Manoeuvre al sinds meer dan 25 jaar op de planken brengt. Koorleider Noël Seerden  zal wederom leiding geven aan een gelegenheidsband met Leon Hoeben, Jan van Dooren, Jos van Dooren, Bèrke Donkersen Martijn Mennen. De leden van Manoeuvre nemen uiteraard de zang voor hun rekening, samen met devocale  power van de dames Fämke Gerits, Wendy van Dooren en Wendy Overklift.

Stadzînge 2018belooft dit jaar een memorabel meezingfestijn te worden. De programmering als slotact en uitsmijter van het Cultureel Lint heeft Manoeuvre geïnspireerd tot een buitengewoon mooi programma. Het repertoire reikt van André Hazes tot Ramses Shaffy en van Tom Jones tot Tina Turner. Speciaal toegevoegd aan het repertoire zijn een aantal geweldige medleys, die een heus Toppers-sfeertje zullen creëren. De liedjes die op de planken worden gebracht zijn stuk voor stuk bij iedereen bekend. Er is een prachtig podium beschikbaar, met groot scherm, waarop de teksten mee te lezen zijn. Iedereen kan meedoen!

Stadzînge staat gepland op de Markt te Weert, waar het te midden van de diverse horecagelegenheden meer dan gezellig toeven zal zijn. Lekker weer is besteld. Publiek is al op de been. Met andere woorden: het belooft weer druk en super gezellig te worden. Zorg dat je erbij bent!