Professionele behandelingen bij Beautique Schoonheidssalon

11-03-2018 09:00 - Ingezonden door Redactie

Wie zich eens lekker in de watten wil laten leggen is bij Schoonheidssalon Beautique in Neerpelt aan het juiste adres. Sofie Timmers ontvangt u graag in haar salon en biedt een ruime keuze aan behandelingen.

Sofie is een jonge onderneemster. Ze heeft altijd al een passie gehad voor beauty en verzorging. “In april is het al vier jaar geleden dat ik mijn eigen salon opende,” vertelt Sofie. “Ik blijf ook erg regelmatig bijscholingen volgen om zo altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends en nieuwigheden te bieden aan mijn klanten. Zo heb ik vanaf nu ook het diploma van make-up artist op zak. Ben je een bruidje, heb je een communiefeest of een andere speciale gelegenheid? Dan kan ik je helpen met een professionele make-up.” Sofie gaat binnenkort trouwens ook make-up workshops geven, leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Bij Beautique kan je ook een afspraak maken voor een heerlijke gelaatsverzorging. “Ik gebruik de producten van het merk Lanèche,” legt Sofie uit. “Een verzorging van het gelaat is inclusief een reiniging, scrub of peeling, massage, een maskertje en epileren.” En ook voor een gespecialiseerde hand- en voetbehandeling kan iedereen hier terecht. “Bij een manicure of pedicure gebruik ik de producten van ProNails. En zowel voor het aanbrengen van kunstnagels als gellak kan er een afspraak gemaakt worden. Bovendien pak ik ook problemen aan de handen en voeten aan zoals eksterogen of ingegroeide nagels.”

De producten waar Sofie mee werkt zijn allemaal kwalitatief hoogstaand en niet getest op dieren. Alle lotions, crèmes en andere producten worden er trouwens te koop aangeboden zodat uw verzorging ook thuis verder gezet kan worden. “Daarnaast bied ik binnenkort een volledig nieuwe make-up lijn op basis van mineralen. Deze producten laten de huid ademen en werken zelfs huidverbeterend.”

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Wat dacht je van een cadeaubon voor een heerlijke behandeling bij Beautique! En ook de armbandjes van Labussé behoren tot het assortiment. Die worden momenteel zelfs aangeboden aan scherpe kortingen.

Sofie werkt enkel op afspraak. Die kan gemaakt worden via tel. 0032 497 291391 of via beautiqueschoonheidssalon@gmail.com Het salon is gelegen aan de O.L. Vrouwstraat 11 in Neerpelt.