Sporting Nelo seizoen 2018/2019

13-04-2018 11:06 - Ingezonden door Redactie

Na een constructief overleg, heeft het bestuur van handbal Sporting NeLo beslist om voor volgend seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor de eerste ploeg.

De tandem Grossi-Kranzen, zal dus geen extra seizoen doen bij Sporting NeLo, ondanks dat de doelstellingen ruimschoots behaald werden. Zoals afgesproken had Sporting Nelo na de Bene-league reeds een gesprek met Michel Kranzen om te onderzoeken of een lange termijn engagement mogelijk zou zijn. De moeilijke beroepsverplaatsingen maken dit echter onmogelijk.

De club is er van overtuigd dat met de ambitie om volgend seizoen nog een stap hoger te zetten, er een meer ervaren trainer nodig is. Sporting NeLo houdt er dan ook aan om Pascal Grossi te danken voor het resultaat dat behaald werd met enorm veel inzet, gedrevenheid en passie, en wenst hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière! Het is nog te vroeg om nu al witte rook door de schoorsteen te laten komen, maar men is in gesprek met een aantal kandidaten. Wij houden u op de hoogte!