“Ik maak mijn gerechten met liefde, en dat proef je”

27-07-2018 12:19 - Ingezonden door Redactie

Sinds kort kan iedereen terecht bij Eethuis Recok voor een avondje culinair genieten. De zaak aan de Leopoldlaan in Overpelt werd helemaal opgefrist en met de nieuwe chef-kok Selim Kocer én een gloednieuwe menukaart is dit gezellige eethuis zeker een bezoek waard.
Met 30 jaar ervaring onder de riem is chef-kok Selim Kocer klaar voor een nieuwe uitdaging. Samen met eigenaresse Antoaneta Dimitrova werd een aantrekkelijke menukaart samengesteld, gevuld met tal van gerechten uit de wereldkeuken: van pasta’s en pizza’s tot Griekse salades en verschillende vleesschotels. Maar ook diverse broodjes, durums en calzones worden er geserveerd. Het Eethuis is de ideale plek voor een gezellig avondje uit. Het interieur, de gastvrijheid van de chef-kok en vooral de lekkere gerechten zijn de ideale ingrediënten voor een geslaagd etentje. Zowel voor een lekkere, snelle hap kan je hier plaatsnemen, maar ook voor een driegangenmenu bent u hier aan het juiste adres. Er wordt enkel gewerkt met verse producten en chef-kok Kocer bereidt ieder gerecht met dezelfde passie. “Ik kook met liefde en dat proef je ook,” vertelt hij. “Ik ontvang graag mensen en het liefste van alles verras ik ze met heerlijke gerechten. Herkenbare gerechten die op een correcte manier zijn klaargemaakt, met respect voor het product. Uiteraard vergezeld van een passend wijntje of ander drankje.”
Eethuis Recok is niet enkel een gezellig adresje voor een culinair avondje uit, ook kan je er terecht voor afhaalgerechten. Bovendien hebben ze een bezorgdienst: bij een bestelling vanaf 15 euro wordt er gratis bezorgd in Neerpelt en Overpelt en vanaf 25 euro bezorgen ze ook gratis in Hamont-Achel. Eethuis Recok is gelegen aan de Leopoldlaan 79A in Overpelt en is 7 dagen per week geopend: van maandag tot en met donderdag van 15.00 uur tot 22.30 uur, op vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 01.00 uur en op zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur. Telefonisch bestellen kan ook via tel. 0032 11 872538.

DAGACTIES
Maandag = Griekse Dag: alle griekse Schotels, 20% korting
Di & woensdag= Pizzadag: elke pizza 20% korting
Donderdag = Broodjesdag: elk broodje 20% korting
Vrijdag = Schoteldag: elke schotel 20% korting
Za & zondag = Pastadag: alle pasta’s 20% korting